Отвори врати първият специализиран шоурум MOTOPLEX в София. Комплексът на

...
Отвори врати първият специализиран шоурум MOTOPLEX в София. Комплексът на
Коментари Харесай

Новият дом на Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera отвори врати в София

Отвори порти първият профилиран шоурум MOTOPLEX в София. Комплексът на Италия Моторс - единствен и извънреден вносител на мотоциклетните марки на Piaggio Group за страната, събира на едно място паметните мотоциклетни марки Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi и Gilera, и има за цел да трансформира оборудването в най-популярния и различим мотоциклетен център в страната. На адрес ул. Лъчезар Станчев 5, върху повърхност от 300 кв.м., Италия Моторс построява своя MOTOPLEX, предлагащ цялостната моделна гама на шестте марки, истински аксесоари, аварийни елементи, гаранционен и извънгаранционен сервиз, финансови решения, информативна конюнктура и типично италианско въодушевление.

В своята 136-годишна история Piaggio Group е бил и продължава да бъде основател, иноватор и основно настоящо лице в неспирната битка на човечеството с трафика и градската подвижност. Главно настоящо лице, както посредством моделната си гама, която оказва помощ на милиони борещи се с трафика по цялото кълбо, по този начин и посредством редица новаторски планове, целящи да комбинират софтуерните достижения на човечеството с една нова визия, създавайки високо софтуерни решения за градовете на бъдещето.

През април 1946 година един нов, функционален и новаторски способ на напредване и респективно независимост от градските ограничавания е показан пред италианската аудитория. През 71-годишната си история и след 19 милиона продадени бройки в цяла Европа, Vespa съумява да сплоти хора от отдалечени и разнообразни култури посредством една пристрастеност. Първата същинска световна марка за подвижност, Vespa е основен воин в живота на милиони и се трансформира в част от тяхното всекидневие, надалеч оттатък потребностите им за напредване.
През декември 2004 година Aprilia става част от Piaggio Group. Aprilia стартира произвеждане на мотоциклети в края на 60-те. В своята история се радва на 294 победи, като с това число държи върха за най-вече победи от европейски производител в Гранд При надпревари по мотоциклетизъм. Към това би трябвало да бъдат прибавени и впечатляващите 54 международни трофеи.

Moto Guzzi се причислява към Piaggio Group дружно с Aprilia през 2004 година В края на 2009 година Piaggio Group афишира забележителна капиталова стратегия, която включва освен създаването на бъдещи продуктови гами на Moto Guzzi, само че и индустриалното оборудване в Mandello del Lario, където се прави изцяло преструктуриране по посока основаването на допустимо най-функционалното и дейно произвеждане на марката.

От своето учредяване в края на 19 век до през днешния ден, Piaggio Group се трансформира в синоним на независимост и всекидневие лишено от пречките, характеризиращи стандартните способи за превоз. Piaggio се концентрира върху високо софтуерните разработки, само че ги предлага с грациозен и характерен жанр, като съществена цел на компанията е нейните решения да са оптимално подбудени от действителните и ежедневни проблеми, които среща един жител през двадесет и първи век.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР