Отвореното събитие "Приключенски многобой - Мездра 2018", предназначено за всички

...
Отвореното събитие "Приключенски многобой - Мездра 2018", предназначено за всички
Коментари Харесай

Многобой в Мездра събира приключенци

Отвореното събитие "Приключенски многобой - Мездра 2018 ", предопределено за всички фенове на високия адреналин, логическите задания и времето, прекарано навън, ще стартира на 1 юли (неделя) от 10 ч. край Археологическия комплекс "Калето " в област Враца. Сред провокациите, очакващи искащите да се включат в деянията, ще са скално катерене и втурване по скални отвеси, задания с насочване и логичност, умения за пукотевица с лък, решение на авантюристичен задания и рисково втурване по особено основан въжен тролей над река Искър.
Всички запалянковци, които желаят да се запишат за присъединяване, имат опция да го създадат в интернет, като местата са лимитирани.
Входът за събитието е свободен, всички занимания и атракции са безвъзмездни. Изпитанията от многобоя ще минават благодарение на професионални инструктори и при взети всички ограничения за сигурност и са подобаващи за възрастни и за деца над 12 години.
Целта на самодейността е по атрактивен метод да се заинтригуват поданици и посетители на община Мездра към деен спорт и занимания навън, да се покажат хубостта, културната история и опциите за отдих и туризъм в региона.
Събитието е част от "Приключенски екстрийм тур ", който в границите на два месеца минава през градовете Ботевград, Мездра, София и Своге. В столицата фестивалът на различния спорт и връзки "NetWorkMe 2018 " ще се състои на 6-7 юли, на езерото в кв. "Дружба ". Финалната дестинация на тура ще е на 21 юли, Вазова екопътека, Своге.

Записване:
https://goo.gl/forms/5WyNGADjNQauZQPg1

www.facebook.com/AdventurousExtremeTour
www.facebook.com/events/404726650005982/
www.facebook.com/events/414965122311673
www.facebook.com/events/182302759096522
www.mezdra.bg
www.facebook.com/mezdra
www.kaleto-mezdra.bg

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР