Отвореният съвсем наскоро интернет магазин URcdkeys предлага лицензни продуктови ключове

...
Отвореният съвсем наскоро интернет магазин URcdkeys предлага лицензни продуктови ключове
Коментари Харесай

Електронният магазин URcdkeys предлага продуктови ключове за Windows 10 Pro OEM при цена едва $10,73

Отвореният напълно неотдавна интернет магазин URcdkeys предлага лицензни продуктови ключове за най-различен програмен продукт и компютърни игри при конкурентни цени.
URcdkeys предлага най-ниските цени спрямо другите сходни електронни магазини. Всички гости и читатели на Kaldata могат да употребяват 10% отстъпка при потреблението на електронен ваучър с код Kaldata.

URcdkeys стартира с продуктовите кодове за операционната система Windows 10 Pro. Това е лицензът Microsoft Windows 10 Pro OEM CD KEY GLOBAL , който се предлага при една в действителност конкурентна за този пазара цена.
10% отстъпка – Kaldata
Microsoft Windows 10 Pro OEM CD KEY GLOBAL  – Цена: $10,73

Office2016 Professional Plus CD Key Global  – Цена: $ 27 , 9

Windows 10 е лична Оценка за съвместимост, създадена и предлагана от Microsoft, като член на семейството операционни системи Windows NT. Windows 10 излезе на 29 юли 2015 година и е първата Оценка за съвместимост на Microsoft, която получава непрекъснати актуализации на функционалността.

Продуктовият ключ дава лиценз за потреблението на операционната система Microsoft Windows 10 Professional. Да си напомним, че Windows 10 Professional е най-новата версия на повсеместната операционна система на Microsof. Тя е присъща с усъвършенстваната си осведомителна отбрана, нараснала продуктивност, редица нови функционалности и благоприятни условия. В новата Оценка за съвместимост е усъвършенствано стартовото меню, вградена е работата с гласовия помощник Cortana, допустимо е стартирането на Universal Windows Platform приложенията и още доста други.

За потреблението на продуктовия ключ е задоволително да изтеглите Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft, да я инсталирате и по-късно да я активирате с получения код. Този лиценз не дава опция за ъпгрейд от Home към Pro версията на Windows 10.

Лицензът Microsoft Windows 10 Pro OEM CD KEY GLOBAL може да бъде закупен отсам
Код на купона за 10% отстъпка – Kaldata
Цена: $10,73 (без купона, цената е $11,92)
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР