Отворените позиции са в отделите Счетоводство“, Контрол на фактури“, Управление

...
Отворените позиции са в отделите Счетоводство“, Контрол на фактури“, Управление
Коментари Харесай

BILLA търси нови таланти за стажантска програма

Отворените позиции са в отделите „ Счетоводство “, „ Контрол на фактури “, „ Управление на категориите “ и „ Недвижима благосъстоятелност “
Като част от тактиката за подготовка на сполучливи фрагменти на пазара на труда, BILLA България започва своята годишна стажантска стратегия. Отворените позиции са в отделите „ Счетоводство “, „ Контрол на фактури “, „ Управление на категориите “ и „ Недвижима благосъстоятелност “, а обявата е оповестена в кариерния уебсайт www.jobs.bg. Необходимите качества, които има идеалният претендент, включват приключен трети курс на образование в бакалавърска стратегия в региона на стопанска система, търговия, финанси, положителни компютърни умения и знания на английски/ и немски език, висока мотивация и адаптивност.

Чрез своята стажантска стратегия, BILLA дава опция на младежи да придобият професионален опит и да получат благоприятни условия за кариерно развиване. В допълнение, веригата предлага трудов контракт за интервала на стажа, атрактивно заплащане и обществени придобивки, от които се възползват и останалите чиновници на компанията.

Над 110 младежи са минали през тази самодейност в интервала 2009 – 2020 година Дори през предизвикателната 2020 година, 11 стажанти сполучливо се включват в активността на веригата и пълноценно спомагат в счетоводните, комерсиалните, управническите и маркетинговите действия. От началото на 2021 година, пет нови гения се причисляват към екипа на компанията с готовност за кариерно развиване.

„ За нас, в BILLA, е значимо да поддържаме стимулираните младежи, които се намират при започване на своя професионален път. С горделивост можем да заявим, че от старта на първата стажантска стратегия до през днешния ден, повече от 40% от стажантите ни са назначени на непрекъснати позиции. Занапред също ще работим за основаване на нови кариерни благоприятни условия за младежи, приветствайки ги измежду своите екипи, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Резултатите от досегашния опит на компанията по годишната стажантска стратегия са безапелационни. 22 души, стартирали своята кариера в BILLA като стажанти, са останали на непрекъсната позиция и не престават да се движат решително през вътрешната кариерна пътека. Част от тях са достигнали до позиции Мениджър или Ръководител на отдел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР