Отвлечената жена от Поповското село Гагово е била изнасилена от

...
Отвлечената жена от Поповското село Гагово е била изнасилена от
Коментари Харесай

Жена от Поповско била изнасилена и отвлечена от двама рецидивисти

Отвлечената жена от Поповското село Гагово е била изнасилена от двама рецидивисти, които са лежали по няколко пъти в пандиза. За това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.
Както Дарик заяви, 45-годишна жена от Гагово е била качена в джип, в който са пътували общо петима мъже и е била отведена в прилежащото село Паламарца. Сигнал за случая е подал брачният партньор на отвлечената жена. Двамата похитители са арестувани за период от 72 часа, осведоми ДАРИК.
 
В деня на случая дамата е отишла да оказва помощ на брачна половинка си, който бил овчар на стадо крави. Докато се прибирала към дома си е била застигната от джип. Водачът и един от спътниците му слезли и поискали да се срещнат с нея. След като отказала, дамата е била качена принудително в колата. В Паламарца трима от пътуващите слезли, а 53-годишният Стилиян и 49-годишният Деян траяли пътуването с дамата, като не й разрешавали да отговори на телефонните повиквания, натискали главата й надолу, с цел да не бъде видяна от хора в селото.
На поляна отвън Паламарца двамата похитители предиздвикали дамата да се съблече, като я заплашили че ще я изнасилят с дървена палка. После потеглили към къща, която Стилиян купил преди няколко дни.
Там похитената е била изнасилена макар молбите и съпротивата й.
След подадения сигнал, в районното полицейско ръководство в Попово е бил формиран екип, който съумял да откри насилниците и отвлечената единствено час по-късно. На място бил арестуван Стилиян, а Деян – ден по-късно.

53-годишният Стилиян е осъждан два пъти за три изнасилвания – през 1986 и през 1992 год. и е изтърпял две ефикасни присъди по пет и половина и пет години дейно. Диян В. е осъждан 6 пъти за разнообразни закононарушения, в това число и за блудничество, като по някои от тях наказванията си е изтърпял дейно.
Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Търговищкия областен съд да взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на двамата обвинени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР