Ответните санкции на Китай заради наложените по-рано днес санкции от

...
Ответните санкции на Китай заради наложените по-рано днес санкции от
Коментари Харесай

Жозеп Борел: Ответните санкции на Китай са неприемливи

Ответните наказания на Китай поради наложените по-рано през днешния ден наказания от Европейски Съюз са неприемливи. Това съобщи висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността след съвещанието на европейските външни министри.
По неговите думи Европейски Съюз цели да продължи с Пекин разговора за човешките права. Той означи, че през днешния ден Съветът на Европейски Съюз е приел наказания по новото европейско законодателство против нарушителите на човешките права по света, които засягат шест страни - Китай, Северна Корея, Либия, Южен Судан, Еритрея и Русия, написа.
 Илхан Кючюк е в листата на Китай с контрасанкции против 10 европейски представители Илхан Кючюк е в листата на Китай с контрасанкции против 10 европейски представители
Китай сложи в " черния си лист " 10 лица от Европейски Съюз и четири субекта в отговор на глобите на Брюксел против китайски чиновници поради...
Борел оцени позитивно дейностите на турското управление в последните три месеца. Той посочи, че всички благоприятни условия остават открити и Европейският съвет ще реши по-късно тази седмица в каква посока да продължат връзките с Анкара. От декември насам виждаме дейности на турското управление в вярната посока, заключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР