Отстъпки до 50%, нови книги от български автори, игри, подаръци

...
Отстъпки до 50%, нови книги от български автори, игри, подаръци
Коментари Харесай

Започват Дни на българската книга в ИК Хермес

Отстъпки до 50%, нови книги от български създатели, игри, дарове и срещи с писатели чакат читателите
През месец май Издателска къща „ Хермес “ и книжарници „ Хермес “ афишират Дни на българската книга. За начало на акцията е определен 11 май – Денят на светите братя Кирил и Методий. А финалът й ще бъде на 24 май – Деня на българската култура и просвета. Между тези две знакови дати ще има доста събития, целящи разпространение на българските създатели.
Българската книга става фокус на издателската стратегия и комерсиалната процедура на „ Хермес “ през целия месец. След „ Емилиян Станев. Литературна анкета “ от проф. Иван Сарандев, през май ще излязат „ Битието “ от Владимир Зарев, „ Малката светица и портокалите “ от Александър Секулов, „ Седем “ – стихотворения (с) биографии от Мирела Иванова, и новият разказ на Недялко Словов – „ Пиафе “.
В месеца на българската книга с наслада споделяме, че „ Пътеписи за душата на България “ от Ивинела Самуилова и „ Черешови води “ от Георги Божинов оглавиха класациите за най-продавани книги на огромните книжарски вериги.
Водени от концепцията, че е значимо освен да се оферират книгите на родните писатели, само че и да се дава опция на читателите да се срещат с тях, през май и началото на юни „ Хермес “ планува срещи със знакови имена в родната литература в София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик, Русе, Велико Търново и други Сред тях са Ивинела Самуилова, Недялко Славов, Георги Константинов, Александър Секулов, Максим Минчев, Мирела Иванова, Ангел Г. Ангелов.
В интервала на акцията „ Хермес “ ще пусне фейсбук игра с награди – книги с подпис от български писатели. Издателството приготвя и специфична лимитирана серия разделители, които ще подарява на читателите.
Между 11 и 24 май всички книги от български създатели в книжарници „ Хермес “ ще се продават с отстъпка.
По време на акцията 50 определени заглавия ще се продават с 50% отстъпка; всички книги на български създатели, издадени от „ Хермес “, ще бъдат с 30% отстъпка; останалите заглавия от родни писатели – с 10% отстъпка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР