Отскоро наследницата на телевизионера е доста активна в социалните мрежи

...
Отскоро наследницата на телевизионера е доста активна в социалните мрежи
Коментари Харесай

Виктор Николаев заряза дъщеря заради болни амбиции

Отскоро наследницата на водещия е много дейна в обществените мрежи и постоянно показа фотоси на фамилията. От тях се вижда, че е по-близка с майка си, в сравнение с с татко си, написа „ Ретро”.

Дъщерята на Николаев си прави клипове от кухнята на жилището им, където се пробва да готви, а също и от спалнята на родителите си, до момента в който танцува на обичаните си части.

Виктор, който е добре прочут с манията си да опази персоналния си живот, по никакъв начин не е удивен от дейностите на щерка си, само че и не я стопира. Той в никакъв случай не е представял фамилията си пред публика. Дори със брачната половинка си Людмила заобикалят да се появяват в обществото. Единствените фотоси, на които са дружно, са папарашки фрагменти.

Водещият на „ Здравей България” не реагира с екстаз на новото занимание на дъщеря си, още повече, че се тормози, че тя се излага на редица опасности. Интернет пространството е пренаситено от психопати, чиито жертви най-често са децата. Със брачната половинка си водещият постоянно води диалози, че би трябвало да отделя повече време на фамилията, само че той все не можел да откри такова.

Единственото, което Николаев прави е всеки ден да взима щерка им от учебно заведение и да я кара до у дома, защото се тормози да я оставя да се движи с градския превоз. Съпругата на водещия също работи в медиите, само че като радиожурналист и разполага с повече време за отмора от половинката си. Когато се срещнали, тя му помогнала да се издигне в специалността, а след това се наложило да зареже фантазиите си и да остане да тъпче на едно място, тъй като в случай че и двамата гонели кариери, надали щели да основат в миналото дете.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР