Отскоро футболистът се радва на ново завоевание. Девойката е неотлъчно

...
Отскоро футболистът се радва на ново завоевание. Девойката е неотлъчно
Коментари Харесай

Джизъса смени Есмер с млада сръбкиня

Отскоро футболистът се радва на ново завладяване. Девойката е неразделно до него. Засега Георгиев я пази в цялостна загадка. Оказва се, че чаровната брюнетка е сръбкиня.

Джизъса явно е тръгнал по стъпките на своя добър другар Валери Божинов, който също люби мома от западната ни съседка. Нещо повече. Лично Божинката е срещнал Благо и актуалната му държанка. Сръбкинята била от компанията на Валери.

Благо е пред бракоразвод със своята брачна половинка Есмер Омерова. Двамата са грубо скарани и от известно време не живеят дружно. Рускинята гледа сина им Елай в Москва, до момента в който Георгиев от началото на годината не стопира да обикаля фолкзаведенията в София.

За първи път Благо и новото му гадже бяха видяни в сточличен клуб преди дни. Модната икона пристигна пред заведението с лимузина. Той бе стилно облечен със синьо сако, бяла риза и черен панталон.

Двамата с гаджето му в началото криеха по-интимните си връзки и пазеха някаква отдалеченост, написа Blife. С придвижване на нощта обаче задръжките паднаха и мускулестият футболист награби сръбкинята. Той постоянно я прегръщаше и целуваше на сепарето си.

Компания на Благо правеше и небезизвестният Дон Коци, който е негов съотборник във футболните конфликти на дребни малки врати. Джизъса не спря да дърпа пушек от обичаното си наргиле, към което се е пристрастил. Отделно за настроението му се погрижи и барабанист, който му свиреше на уше.

Още на идната нощ Джизъса още веднъж се появи с гаджето си, само че в друго чалга заведение, в Студентски град. Поздрави за него и за сръбската му компания заваляха даже от диджея.
Неотдавна Благо разгласи публично, че стопира с професионалния футбол. Той ще се занимава с бизнес. Плейбоят има ресторант в Русия, както и клиника за естетична хирургия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР