Отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря

...
Отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря
Коментари Харесай

Daily Mail: Скрипал са отровени от група от 6 души, ръководена от жена от руското ГРУ

Отравянето на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия в английския град Солсбъри е било проведено от група от 6 индивида, ръководена от жена от съветското военно разузнаване, написа Daily Mail като се базира на източник от разузнаването.

Това съмнение се е появило след показанията на Матю Роули,, който дружно с приятелката си Дон Стърджис разкрили в парка флакон от парфюм, вв който се намирало нервно-паралитичното вещество " Новичок " и се напръскали с него.

" Версията с флакона от парфюм поддържа догатката, че в групата е имало жена ", написа изданието.

" Нападението с потреблението на нервно-паралитичното вещество би могла да извърши жена от съветското военно разузнаване ", допуска The Daily.

Брат Чарли Роули Мэттью през вчерашния ден декларирал, что пара нашла в парке флакон из-под духов, в котором было нервно-паралитическое вещество. Это подкрепляет версию о том, что в первоначальном нападении на Сергея и Юлию Скрипаль, которое совершили най-много шесть человек, участвовала женщина, говорится в статье.

Междувременно The Telegraph оповестява, че съветски хакери са пробвали да получат достъп до данните от следствието за химическата офанзива в Солсбъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР