Отпускът на затворника, заплашвал журналиста на Вероника Димитрова, е прекъснат.

...
Отпускът на затворника, заплашвал журналиста на Вероника Димитрова, е прекъснат.
Коментари Харесай

Прекъснаха отпуска на затворника, заплашвал журналиста Вероника Димитрова

Отпускът на пандизчията, заплашвал журналиста на Вероника Димитрова, е пресечен. Припомняме, че заканите започнаха след следствие, което тя направи в рубриката „ По следите ”. Преди две седмици ви разказахме за Ана Георгиева и приятеля ѝ Борис Белиц - брокери, подсъдими по два случая на похищение, закана за ликвидиране и нанасяне на телесна щета. Твърди се, че притежателите на парцелите са държани наложително в жилища и са карани да подписват документи.



При единия от случаите става въпрос за закани за да се дадат 85 000 лв., получени от продажбата на парцел в София. По това дело Георгиева лежи в ареста към Сливенския затвор в продължение на осем месеца, по-късно една година е под домакински арест. От няколко дни е на независимост против парична гаранция. През 2011 година е наказана условно за разтрошаване на хотелски стаи за грабеж. След съглашение с прокуратурата е оправдана. В момента Борис излежава присъда в пандиза в Казичене за шофиране след приложимост на алкохол, като до момента беше в отпуск. 



„ Преди няколко вечери той ми се обади по телефона. Каза ми „ Ще те направя известна ”. За мен това е шантаж, заплашване. Ана Георгиева ми сподели непосредствено, че ще ме убие. Преди това ме заплашваше Юлиан Димитров, за който пък се твърди, че придобива парцели посредством закани и палежи. Подала съм сигнал в Столична дирекция на вътрешните работи. Мен стопираха да ме тормозят. Димитров и негови приятелки обаче започнаха  да звънят на хората, които съм снимала. Те се пробват да ми затворят устата, само че аз ще продължа да работя. Вече протоколирам всички диалози, тъй като не получавам закани за първи път. Днес ще подам сигнал и за заканите от Георгиева и Белиц ”, изясни журналистът в ефира на „ Здравей, България ”.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР