отново влиза в ролята на фитнес инструктор, а този път

...
отново влиза в ролята на фитнес инструктор, а този път
Коментари Харесай

20 неща, които харесахме от колекцията на H&M с посланик Джейн Фонда

още веднъж влиза в ролята на фитнес инструктор, а този път мотивът е новата компания на H&M. Шведският бранд пусна специфична спортна сбирка, която към този момент е налична в определени магазини на hm.com по целия свят. „ Прекарах огромна част от живота си в предпочитание да накарам хората да се движат – това беше и повода да се разчувствам от задачата на H&M Move и философията за облекло за придвижване. За мен спортът не е да си допустимо най-атлетичен, а да дадеш късмет на тялото си да се раздвижи, с цел да бъде крепко и да се грижи за теб “, споделя 84-годишната.

През 80-те тя беше оповестена за кралицата на аеробиката с продадени над 17 милиона копия от видеокасетите, в които демонстрира извършения за съвършена фигура. По време на локдауните, когато прекарахме много време, затворени у дома, Джейн Фонда употребява обществените мрежи, с цел да показа поредност от подготвителни видеа. Този път към нейната подготовка се причислява и известният хореограф Джакуел Найт.
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...


Не единствено посланиците, само че и самата сбирка е задоволително вдъхновяваща, с цел да ни предизвика да се върнем към спортните си привички. След мързеливите летни сигурно имаме потребност от това. Моделите са стилни и функционални, направени от по-устойчиви материали. Ние харесахме както моделите в неутралните тонове, като и по-цветните в жълто и ментово зелено, от които могат да се получават подготвени сетове за подготовка. Освен това сбирката предлага от модели със специфични джобове с цип за утринната разходка до такива с ярки елементи за късно вечер. Материалите са леки и ветроустойчиви, основани за спомагателен комфорт, опора и изключителна независимост, изключително в случай че предпочитате outdoor заниманията.

„ С H&M Move желаеме да създадем придвижване и да приканим света да се раздвижи с нас! Искаме да премахнем всички стандарти за спортното облекло. Много сме разчувствани и въодушевени да си партнираме с Джейн Фонда и Джакуел Найт и сме нетърпеливи за бъдещето на H&M Move “, споделя Саймън Браун, управител на H&M Move.

А както си харесахме от нея, можете да видите в галерията ни!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР