Отново велоалеята на Гребната предизвика спор между колоездачите и пешеходците.

...
Отново велоалеята на Гребната предизвика спор между колоездачите и пешеходците.
Коментари Харесай

Скандал заради велоялея в Пловдив! Колоездач се потроши заради пешеходци, те реагираха нелепо

Отново велоалеята на Гребната провокира спор сред колоездачите и пешеходците. Голяма част от пешеходците не престават да вървят по велоалите, макар че има място и за тях. Което тормози колоездачите, а преди ден провокира и случай. Това алармира пострадал, представен от TrafficNews.

Младото момче е предписание следващата си подготовка на канала. Докато си карал велосипеда, трима мъже пък се разхождали точно по велоалеята. Той алармирал със звънец, само че пешеходците не се помръднали.

„ Карах бързо, признавам, само че алармирах за наличието си. И преди се е случвало и хората напущат алеята”, споделя младежът.

Не и този път. Разхождащите не отразили колоездача. Момчето набило спирачки и с цел да не ги удари, се сурнал с колелото. Той паднал и се наранил съществено. Слава богу, е нямал строшаване по крайници и ръката. Колелото също е потърпевшо - изкривена гума и рамка.

След като се озовал на земята, тримата най-нагло почнали да му викат: „ Къде гледаш, бе”.

Това агресирало младия мъж, само че болката от удара била по-силна от желанието за свада. Пешеходците траяли по пътя си, без даже да додадат ръка на падналия пловдивчанин. Спортуващи били тези, които помогнали.

„ Това е място за колелета. Днес съм аз, на следващия ден може да е дете и да падне в канала. Възмутен съм от неналичието на просвета от страна на хората. Тримата не са казус. Постоянно се сблъсквам с такива, толерантен съм, търпелив, само че през днешния ден това преля чашата. Хора, апелирам ви, съобразявайте се с нас - колоездачите”, разяснява той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР