Отново в София предстои мотоциклетно изложение - Moto Expo 2023!

...
Отново в София предстои мотоциклетно изложение - Moto Expo 2023!
Коментари Харесай

Много нови мотоциклети и скутери на ново място ще видим на Moto Expo 2023

Отново в София следва мотоциклетно ревю - Moto Expo 2023! То ще бъде от 20 до 23 април 2023 година На него ще забележим доста нови машини, създали премиера в края на предходната и при започване на тази година. Освен това Moto Expo 2023 ще бъде на ново място – зала Арена София.

Сериозният взрив на продажби на нови мотоциклети в България, както и триумфът на мотоциклетните изложби в предходни години, станаха причина да се състои и тазгодишното Moto Expo 2023. То още веднъж се провежда и от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), взаимно с одобрения си дълготраен сътрудник -  “Експо Тим ” ООД. Миналата година мотоциклетното ревю Moto Expo бе обновено след малко спиране поради пандемията от COVID-19.

Сега ревюто още веднъж следва и то на фона на нарасналите съвсем 50% продажби на нови мотоциклети и скутери у нас. По данни на ААП, броят на продажбите на нови машини е над 1500 единици.

Така в зала Арена София от 20 до 13 април ще забележим доста нови модели и даже международни министър председатели. В главната зала ще има щандове на 17 компании, вносителки на артикули на всички огромни международни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Така в зала Арена София ще забележим най-новите модели на APRILIA, BMW, BENELLI, BRP: CAN-AM, CF MOTO, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO и други Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, защото бяха показани на най-големия мотосалон EICMA в Милано при започване на ноември 2022 година Ще има изложени и напълно електрически мотоциклети и скутери.

Ще има щандове на доста компании, които се грижат за мотоциклета и ездача му – екипировка, аксесоари, масла, аварийни елементи и други Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA и други

По време на миналогодишното издание на Moto Expo, през щандовете на изложителите минаха над 10 000 гости. Сега, се чакат доста повече, като се има поради засиленият потребителски интерес към мотоциклетите и скутерите в България. Неслучайно уредниците избраха ново място за Moto Expo 2023. Сега зала Арена София дава доста по-голяма и леснодостъпна изложбена повърхност.

За посетителите ще има БЕЗПЛАТЕН паркинг със 700 места. За всички пристигнали на ревюто ще има и спомагателни занимания, както стънт демонстрации, „ колелото на гибелта “, благоприятни условия за проби на машини и други Ще има и доста изненади, за които ще осведомяваме в допълнение.

Moto Expo 2023 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

*Източник: Moto Expo 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР