Отново в игри, закачки и работа преполовихме лятото. Остана последният

...
Отново в игри, закачки и работа преполовихме лятото. Остана последният
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през август

Отново в игри, закачки и работа преполовихме лятото. Остана последният месец от него, като на септември не разчитаме кой знае какъв брой доста.
 The Longest Night, The Gray Man, Uncoupled и новите филми и сериали на Netflix през юли
Новите филми и сериали на Netflix през юли

От по какъв начин да си създадем секс стая до екшън и романтика

Плановете ни може и да са разнородни, само че хубавото е, че за момента едно е несъмнено и това не са налозите. А фактът, че Netflix още веднъж ще ни дадат огромно многообразие от филми и сериали за гледане, и уплътняване на дните. Ограничаването на разноските към момента не е засегнало продукциите за месец август, което е добре. А ето и какво ни притегли вниманието.

Wedding Season

Романтичните комедии са идеални за летните месеци, а и за по-студените, несъмнено, тъй като се отличават с това, че са извънредно леки за гледане. И най-важното - не са натоварващи.

Стрийминг платформата има афинитет към тях, като през август ще ни предложат няколко - една от тях е Wedding Season. Аша (Палави Шарда) има извънредно сполучлива кариера в банковия бранш, както и избраник, тъй че всичко за нея наподобява подредено.

Докато един ден годежът се скапва, а тя взема решение да остави всичко и да замине за Ню Джърси в търсене на ново начало. Майка ѝ обаче не счита, че би трябвало да губи повече време и по тази причина ѝ прави профил в уебсайт за запознанства.

И има едно изискване, с цел да го отстрани - Аша би трябвало да излезе на среща с чужд на име Рави (Сурай Шарма). Оказва се, че родителите на Рави имат същите проекти за него. Първоначално двамата не си харесват доста, само че в следствие вземат решение да се преструват на двойка, с цел да затворят устите на всички.

Нещо, което в подтекста на сантименталните комедии знаем до какво ще докара. И откакто участват на един куп сватби, преструвайки се на двойка, Аша и Рави схващат, че може би не са чак толкоз разнообразни.

Wedding Season е в Netflix от 4 август

Day Shift

Продължаваме с внезапна промяна на тематиката. И от романтиката се впускаме в чистенето на басейни и огромния екшън. Това може и да звучи като странна композиция, само че си има доста положително пояснение.

Бъд Яблонски (Джейми Фокс) се труди интензивно, чистейки басейните на богаташи, с цел да обезпечи прехраната на фамилията си. Е, да де, но това в действителност е работа единствено за прикритие, тъй като същинският му източник на приходи е убиването на вампири.

Точно по този начин, Бъд е част от интернационална организация, която наблюдава и убива вампири, които ловко заблуждават всички, че са като останалите. Но не са... В Day Shift присъединяване още има Снуп Дог, Дейв Франко, Стив Хауи, Скот Адкинс и Карла Соуса.

Друг забавен факт и отзив за добър екшън е, че Чад Стахелски - режисьорът на филмите за Джон Уик, е измежду продуцентите на кино лентата. Един от сценаристите - Шей Хейтън, пък е забъркан в писането на сюжета на " Джон Уик 3 ", както и в идващите два кино лентата за наемния палач. Ще оказва помощ и на Емералд Фенел за писането на сюжета на spin-off кино лентата Ballerina с Ана де Армас в основната роля.

Day Shift е в Netflix от 12 август

The Girl in the Mirror

Завършваме месечната селекция със сериал, който ще се опита ловко да преплете драмата и хоръра. Алма се оказва огромна късметлийка, тъй като е единствената оживяла след злополука с рейс.

Тя обаче надалеч не се усеща като такава, тъй като всичките ѝ съученици и другари са мъртви. А самата Алма е с амнезия и не помни безусловно нищо.

Оказва се обаче, че загубата на паметта и едното око не са най-големият проблем пред момичето. Защото тя вижда неща и хора, които никой различен не може. А това е рисково, тъй като мъчно може да разграничи действителността от привиденията.

С помощта на родителите си, които тя не помни, ще се опита да разгадае освен странните видения, само че и съмнителните условия, довели до трагичния случай, в който тя е потърпевша, а съучениците ѝ - починали.

The Girl in the Mirror е в Netflix от 19 август

През месец август може да обърнем вниамние и на I Just Killed My Dad (9 август), Locke & Key (10 август), Bank Robbers: The Last Great Heist (10 август), A Model Family (12 август), Never Have I Ever (12 август), Look Both Ways (17 август) и Me Time (26 август).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР