Отново в ефир, но по-бляскава от всякога се завърна тв

...
Отново в ефир, но по-бляскава от всякога се завърна тв
Коментари Харесай

Най-накрая! Зейнеб се завръща в ефир като майка

Отново в ефир, само че по-бляскава от всеки път се завърна тв водещата Зейнеб Манджурова. Красавицата, която роди през ноември предходната година, още веднъж стъпи в студиото на „ На кафе ” предходната седмица, видя HotArena.

„ Повече от година не бях стъпвала в студиото. Не бях стъпвала и в токчетата си. Липсваха ми и двете ”, споделя русокоската в обществените мрежи.

За първата си изява тя избра къса пола и блуза с високи сандали, като бе изпратена от обичания си Стоян Балевски и с голям букет цветя на работа, написа „ България през днешния ден ”.

Любопитно е, че Манджурова не изкара до дъно майчинството си, а се появи в ефир едвам преди 8 месеца, откакто даде живот на първородната си щерка Мириам.

Преди най-важното събитие Зейнеб изчезна от светлината на прожекторите, с цел да се наслаждения на бременността си до дъно.

Тя даже отхвърли да споделя фотоси в обществените мрежи. Водещата няма нито една фотография като бременна и пази в дълбока загадка и най-важното събитие — раждането на щерка си.

Зейнеб за първи път сподели щерка си през февруари, точно на рождения си ден. Тя обаче отхвърли да се наслаждения на майчинството за целия интервал и избра да се върне на работа едвам 8 месеца откакто даде живот на момиченцето си.

Младата майка призна, че й е коствало много тренировки, с цел да влезе във форма.

„ Направих го! След едногодишна пауза, „ стартирам в понеделник ”. Казвах си го нееднократно, само че все намирах причина да го отложа.

След дълга пауза и липса на какъвто и да било спорт (Изключвам километричните разходки по време на бременността ”) и фитнес, още веднъж съм в играта, само че рационално — подготовка навън, шлем и обществена отдалеченост ”, споделя още репортерката на Гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР