отново ще бъде баня! Това съобщиха от Спаси София. Ние,

...
отново ще бъде баня! Това съобщиха от Спаси София. Ние,
Коментари Харесай

Централна минерална баня в София отново ще бъде баня

отново ще бъде баня! Това оповестиха от " Спаси София ".
" Ние, жителите на София, се преборихме и дружно запазихме едно от бижутата на София. Конкурсът за идея приключи и отчетът към този момент е импортиран за разглеждане пред общинските съветници! За голямо благополучие, Банята още веднъж ще бъде баня, а жителите и гостите на столицата ще получат опцията за едно неповторимо прекарване - съвременен балнеоложки център в остарялата прелестна постройка, в самото сърце на София.
 Протест в отбрана на минералните бани в София Протест в отбрана на минералните бани в София
Точно в 9:00 часа в четвъртък, 20 декември, ще се организира митинг в отбрана на минералните бани в София. Основното искане на стачкува...
Този резултат е голяма победа за жителите и гражданските организации в София и на първо място на , които поведоха тази борба. 
От " Спаси София " означават, че е забавна обаче метаморфозата на ръководещите от ГЕРБ, отпред с госпожа Малина Едрева, която напълно обърна плочата. Тя безусловно си измисляше " причини " за какво Централната минерална баня не можела да остане такава и оферираше в нея да има частен център за събития!? Сега, след дългогодишна борба на жителите, се прави на пръв бранител и си приписва заслуги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР