Отново напрежение около Антъни Иванов и федерацията ни по плувни

...
Отново напрежение около Антъни Иванов и федерацията ни по плувни
Коментари Харесай

Федерацията по плуване все пак може да предложи нов договор на Антъни Иванов

Отново напрежение към Антъни Иванов и федерацията ни по плувни спортове, а състезателят остава без контракт. От централата взеха решение да не оферират нов договор на плувеца, до момента в който не излезе решение от Спортния трибунал в Лозана (КАС) за спортните права на българина. Ситуацията пред Българска национална телевизия разяснява президентът на федерацията ни Георги Аврамчев.

На Антъни му следва чуване пред КАС за пропуснати допинг проби, а от решение на органа зависи бъдещето на Иванов в националния тим. Днес Управителният съвет на федерацията взе единомислещо решение да не предлага нов договор на плувеца на този стадий.

„ Ще изчакаме окончателното решение на КАС. Ако решението е позитивно аз Антъни, ще му предложим контракт от датата, на която излезе решението. Ако се удостовери наложеното от Дисциплинарната комисия на БОК наказване от две години, няма да има контракт “, стартира той.

Аврамчев призна и за компликации в връзки за компликации сред него и Антъни, който живее и тренира в Съединени американски щати.

„ Търсих го по телефона, не успяхме да се чуем. Информацията, която имам е тази от медиите “, добави Георги Аврамчев.

Очакванията са плувецът да вземе присъединяване на Държавния шампионат през април в София.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР