Отново имаме разрешение за протест в центъра. Но сега научавам ...

Отново имаме разрешение за протест в центъра. Но сега научавам

МВР отново не позволява на камионите да стигнат до София

„ Отново имаме позволение за митинг в центъра. Но в този момент узнавам от сътрудниците, че още от Самоков не разрешават на камионите да излязат, с цел да стигнат до София “, сподели за Bulgaria ON AIR ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

„ Помолихме министър-председателя да се преустановят тези репресивни ограничения и да бъдем оставени да протестираме спокойно. Какво ще се случи, следва да разберем “, добави тя.

По думите ѝ техен честен дълг е да излязат на митинг. „ Ние не може да преустановим тези митинги, при изискване че не сме постигнали нужните ограничения. Не сме постигнали антикризисните ограничения, които да бъдат потребни както за нас, по този начин и за хората, които употребяват нашите услуги. Това беше обяснено и на премиера. Показателно е, че и столичният градски превоз също е включен в митинга “, добави Милтенова.

По думите ѝ това е явен знак, че не става въпрос за частни ползи.

„ Става въпрос за един публичен интерес, който би трябвало да защитим. Ние чухме, че тези митинги са подклаждани и от Путин. За следващ път споделяме, че нямаме политически претенции “, разяснява ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи./Tribune.bg

Източник: breaking.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg