Отношенията с половинката ти се приближават към своя край и

...
Отношенията с половинката ти се приближават към своя край и
Коментари Харесай

Как да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно

Отношенията с половинката ти се доближават към своя край и несъмнено искаш да се увериш, че той схваща какво е изгубил. Може би искаш да бъдете още веднъж дружно или искаш просто да му припомниш каква огромна опция е пропуснал, изоставяйки връзката ви.

Накарай някогашния си да съжалява, че те губи като внимателно и с финес концентрираш вниманието му не върху него, а върху себе си. Остани на разстояние, направи позитивни промени в живота си и бъди отворена за нови благоприятни условия.

Ето по какъв начин да го накараш да съжалява, че те е изгубил:

Усмихвай се

Раздялата е гадна работа – засегнато сърце, тежки и комплицирани усеща, не намираш смисъл да се събуждаш заран. И въпреки всичко – най-хубавото възмездие е да си благополучен! Макар в тази ситуация по-скоро да се преструваш на подобен. Но усмивката сигурно ще притегли вниманието му към теб и той най-малко за момент ще се замисли дали пък не си по-добре без него?

Бъди учтива

Много, доста, но доста значимо е да се държиш на равнище! Избий си от главата всевъзможни хрумвания да му вдигаш скандал на обществено място, да го подминаваш демонстративно или да му скрояваш номера. Напротив, бъди общителна и блага, това е голяма мощ на предимство, която напряко ще го размаже. А и нищо чудно да бъде заинтересован още веднъж от теб.

Общувай с други мъже

Не подценявай силата на мъжката ревнивост. Не спри встрани от другите мъже, единствено да покажеш на твоя някогашен, че те не те интересуват, а мислиш единствено за него. Това е тъпо! Бъди деликатна, обаче, не би трябвало и прекомерно демонстративно да флиртуваш.

Опитай се постоянно да изглеждаш добре

Купи си нещо ново. И скъпо! Заслужаваш го! Освен това ще се почувстваш доста по-уверена и привлекателна.

Не му отговаряй незабавно на известията и позвъняванията

Изчакай, в случай че имаш самообладание, даже дни. Нека му стане ясно, че не си на негово разположение. И шесто – Опитай се да си по-добре без него. Прави всичко това, което той не е бил склонен да правиш. Виж се с някое по-бивше гадже, отиди на дискотека и се прибери по изгрев слънце. Ако не провокираш неговото разкайване, че те е изпуснал, току-виж си осъзнала, че в действителност ти е по-добре без него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР