Отношенията между Русия и Запада са в критична точка, близо

...
Отношенията между Русия и Запада са в критична точка, близо
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Отношенията между Русия и Запада са критични, близо сме до гореща война

Отношенията сред Русия и Запада са в сериозна точка, близо сме до гореща война, която може да постави завършек на цивилизацията, съобщи пред " Фокус " проф. Михаил Константинов. 

" Руснаците се усещат в положение на война. Русия има съвършена военна техника и умерено се мери със Съединени американски щати и Китай в тази област, само че във връзка с гражданската промишленост и цели нещата не са блестящи. Отношенията сред нея и Запада са може би в най-лошата си точка, която помня от разгара на Студената война ", уточни той.

" Факт е, че сме покрай гореща война изключително в Сирия, където може да се сблъскат директно съветски и американски военни. Трябва да се направи опит да се излезе от тази обстановка, тъй като това е действителна заплаха. На карта е сложено оцеляването на цивилизацията. Един боен конфликт би могъл да бъде край ", коментира проф. Константинов.

По думите му се нуждаем от единение, тъй като сме стигнали до вратата на пъкъла и даже леко сме я открехнали.

Проф. Константинов е уверен, че Русия би трябвало да стартира подготовка за промяна на властта, само че и Европа да бъде ръководена от нови политици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР