Отношенията между майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро и приятелката

...
Отношенията между майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро и приятелката
Коментари Харесай

Майката и жената на Кристиано скарани

Отношенията сред майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро и приятелката му Джорджина Родригес са на нож и футболната звезда се е видял в знамение. Затова и по време на карантината двете е трябвало да бъдат държани надалеч една от друга, написа португалското издание “Корейо де Маня”.

Майката на звездата на Ювентус, която преди време съумя да го скара с рускинята Ирина Шейк, в този момент май се пробва да разкара и майката на щерка му Алана. Светските издание в родината им надушиха абсурда, откакто Роналдо и обичаната му се придвижиха в къща чартърен по време на карантината, макар че първите дни прекараха в парцела на футболиста на остров Мадейра.

Невъзможността да се завърнат в Италия завари фамилията на Кристиано на родния му остров Мадейра на посетители в къщата на Долорес, която е задоволително огромна, с цел да живеят всички без проблем под един покрив. Но на 3 март 65-годишната дама получи лек сърдечен припадък, а два дни по-късно Джорджина и децата се изнесоха в къща чартърен, струваща 3500 евро на седмица. Предлогът бе, че Долорес има потребност от успокоение за възобновяване си.
 Медиите усетиха напрежението сред снаха и свекърва от обстоятелството, че майката на играча е спряла да следва Джорджина в “Инстаграм” и го трансфораха в скандал. Самата Долорес назова в личния си профил приятелката на сина си “снаха”, въпреки двамата да нямат публично брак.

“Възрастните хора не можем доста да се оправяме с модерните технологии. Не ги разбирам всичките копчета, излизащи на екрана на телефона ми, и може да съм натиснала някое без да съм схванала какво прави то. Но и какво толкоз е станало, че към този момент не последвам Джорджина в “Инстаграм”, нали тя е до мен от самото начало!? Спрете да търсите истории, няма раздор сред нас”, изясни Долорес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР