Отношенията между Македония и България са приятелски, задълбочени и топли.

...
Отношенията между Македония и България са приятелски, задълбочени и топли.
Коментари Харесай

Заев: Никога не сме били по-близки с България, без София нямаше да има Договор с Гърция

„ Отношенията сред Македония и България са другарски, задълбочени и топли. Според мен, ние в никакъв случай не сме имали по-добри взаимоотношения. Няма нито един жител, който да не удостовери това нещо “. Това сподели македонският министър председател Зоран Заев пред МКД, написа БГНЕС.

„ От тези връзки са щастливи както нашите, по този начин и жителите на България, в този миг на единение и взаимна поддръжка. Без този метод, без Договора за другарство с България, нямаше да бъде допустимо и съглашението с Гърция “, сподели още македонският министър-председател.

„ Приказката за интеграцията на района доближи кулминационната точка си тъкмо с Договора с България. Днес и България и Гърция са нашите най-големите поддръжници по пътя ни към Европейския съюз. Има културна замяна, художествени планове, съществени бизнес връзки и увеличение на комерсиалния продан “, акцентира Заев.

Според него „ българските вложения са добре пристигнали в родината му “.

„ Имам информация за доста начинания, които сега вървят. Сътрудничеството ни занапред ще нараства. Ние сме част от НАТО. Вървим към Европейски Съюз. Имаме контракт за съдействие и той може единствено да ни тласка напред, няма връщане обратно “, споделя още Зоран Заев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР