Отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек се развиват шеметно,

...
Отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек се развиват шеметно,
Коментари Харесай

Дженифър и Бен са все по-близки

Отношенията сред Дженифър Лопес и Бен Афлек се развиват шеметно, любовта им се носи във въздуха, а и нито един от двамата към този момент не се пробва да я крие.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и подготвена ли е Джей Ло да се омъжи още веднъж
Готова ли е Джей Ло да се омъжи още веднъж

Никога не е късно

Със сигурност не е елементарно да бъдат дружно, поради натоварените им служащи графици и уговорките с децата, само че пък е видно, че двамата вършат всичко допустимо за това.

И въпреки всичко огромните фамилни празници са най-сигурният индикатор за това дали двама души желаят да бъдат дружно. По всичко проличава, че тазгодишния Ден на благодарността е бил специфичен и звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек.
 Снимка 546299

Лопес неотдавна се завърна от Канада, където снима " The Mother ", точно с цел да прекара Деня на благодарността с Бен Афлек. В сряда вечерта латинозвездата кацна в Лос Анджелис дружно с 13-годишните си близнаци Макс и Еме, с цел да бъдат дружно с Бен Афлек на празника, написа Yahoo.

Преди това тя разгласява видео, на което я виждаме преди да излети от Британска Колумбия. " Много съм разчувствана за Деня на благодарността! Надявам се всеки да има необикновен уикенд със фамилията си и обичаните си хора, има толкоз доста, за което да бъдем признателни за тази година. На път съм! "
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, натоварените им графици и по какъв начин намират време един за различен
Има ли спънки за любовта на Джей Ло и Бен Афлек

Как двойката се оправя с провокациите

След раздялата им през 2004 година това бе първият празник, който двойката още веднъж отпразнува дружно. Това ни дава аргументи да считаме, че ще създадат всичко допустимо и на Коледата им да е споделена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР