Отношението между два субекта на българското право не може да ...

Отношението между два субекта на българското право не може да

Проф. Огнян Герджиков: Кирил Петков не е нарушил Конституцията, ако го е направил с нотариално заверен подпис до Канада

" Отношението сред два субекта на българското право не може да зависи от трета страна - наистина ли и по кое време ще отпише жителя от канадско поданство. Ако тя не отписва, ние сме в положение на васалност. Кирил Петков не е нарушил Конституцията, в случай че го е направил в писмена форма с нотариална легализация на подписа адресирано до Канада. " Това съобщи пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че Конституционният съд се бави с решението по проблема, защото евентуално има вътрешни различия. " Не мога да си показва държавният глава Радев да знае, че нещо не е редно и да го направи ", добави някогашният длъжностен министър председател.
 Огнян Герджиков не вижда нищо неправилно в кандидатурата на проф. Анастас Герджиков Огнян Герджиков не вижда нищо неправилно в кандидатурата на проф. Анастас Герджиков
Бившият длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков счита, че няма нищо неправилно в кандидатурата на ректора на Софийски университет " Свети Климент Охридски " Ан...

Проф. Герджиков не чака яростна борба по време на предизборната акция за два вота на 14 ноември. Очаква естествена политическа борба в границите на разпоредбите и е оптимист за съставянето на кабинет след изборите.

Източник: actualno.com