Отнеха почти всичко на България! Останаха само децата. Не позволявайте

...
Отнеха почти всичко на България! Останаха само децата. Не позволявайте
Коментари Харесай

Защо Норвегия

" Отнеха съвсем всичко на България! Останаха единствено децата. Не позволявайте да лишават и тях посредством " Норвежкото еничарство "! " Този апел, измежду доста други сходни, се носи из " Facebook ".

Българските медии преливат от неуместни истории за това по какъв начин Норвегия е узаконила педофилията и инцеста, по какъв начин там лишават деца на воля и ги дават на педофили и еднополови двойки (много медии не желаят да вършат разлика), по какъв начин до 2050 Норвегия възнамерява 90% от двойките да бъдат еднополови и по какъв начин постанова същите гадости на към момента почтена и беззащитна Източна Европа. Която, несъмнено, се нуждае от отбрана.

Статиите се базират на " очевидци ", а не на стандартни медии, статистики и проучвания, тъй като те са все източници в ръцете на финансираните западни грантаджии, евреи, либерали, хомосексуалисти и неверници, които са едно и са зла паплач, която ще ни отнеме свидното минало, свещеното семейство и православната религия. Тези същите публични медии и институции желаят да ни лишават и Турското иго! И, естествено, някой отново би трябвало да ни отбрани.

Защо Норвегия? Защо педофили? Защо инцест? Как по този начин турското иго и Норвегия бяха предизборно сготвени и сервирани на българската трапеза като една гозба?

Нека, първо, да погледнем от кое място идва този по-пълноводен от Волга поток? Ами оттова идва, от Русия. Хвърлете взор в съветските медии и ще видите, че нападателният норвежки разпад е тематика, бликаща със страшна мощ от всички съветски медийни кътчета. Няма потребност човек да е отдаден откривател, с цел да види ясно - Русия води онлайн безпощадна нравствена Отечествена война против Норвегия.

Но за какво? Норвегия е дребна страна, 5 милиона население, мирна, не е член на Европейския съюз, човек би си помислил, че хибридните комисари по-скоро биха я похвалили, вижте какъв брой хубаво е в случай че не си в Европейски Съюз.

НАТО, глупако!

Норвегия е мъчителен бодил в очите на Москва. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е норвежец. При това социалист норвежец, същински социалист, от тези дето събират изключително крайната руска ненавист.

Ученията на съветския флот се организират пред очите на Норвегия. Доналд Тръмп назовава Норвегия " очите на НАТО ".

Норвегия усили контингента си от американски специфични елементи. Миналата година НАТО организира едни от най-големите си в Норвегия учения с присъединяване на 40 000 военни.

Норвегия има и обща граница с Русия. Натовска граница. И други имат, само че Русия разиграва друга игра с балтийските страни, някогашни руски републики, които най-малко на доктрина са лесна плячка за Русия и където нейната агитация разчита най-много на историята за неуважение на правата на съветските малцинства. Норвегия обаче надалеч не е лесна плячка, а и Москва пази горчив спомен от опита си да превземе Финландия, която през днешния ден поддържа висока степен на индиферентност и внимава с Русия.

Северният полюс

Норвегия е главен съперник на Русия в ползите към северните полярни територии. Климатичните промени разтапят ледовете и отварят нови благоприятни условия за северни морски направления. През 2007 година Русия заби знамето си на дъното на морето на Северния полюс.

Претенции към шелфа на Северния полюс имат главно Канада и Дания, само че Норвегия също е наоколо, пък е и страна със сериозен опит в рандеман на нефт в дълбоки северни води. Една от концепциите на съветското знаме, забито на дъното, е да направи поръчка за права върху предстоящите богати находища от газ и нефт там. Сергей Лавров, безконечният съветски външен министър, преди време съобщи, че номерът със знамето не е поръчка на териториални искания към Северния полюс, само че е част от опита на Русия да откри дали полюсното дъно е част от съветския континентален шелф.

Лош образец

Норвегия е и доста неприятен политически образец за Русия. Тя е страна, която преди няколко десетилетия не беше цветуща. През 1971 година, когато Норвегия открива петролните си находища, норвежецът е малко по-богат от гърка. Благодарение на некорумпираната и интелигентна употреба на петролните и газовите си находища, норвежците са през днешния ден измежду най-богатите поданици на планетата.

Огромните петролни, газови и всевъзможни други находища на първо място корумпират Русия, а съгласно някои политици и откриватели непредвидимите придвижвания на цената на петрола са съществена причина за разпада на Съветския съюз, загубата на който Владимир Путин се пробва да компенсира с дребни завоевания в Грузия, Украйна, Сирия, Черна гора или Северния полюс и други дребни и в огромна степен алегорични територии.

За Русия Норвегия е доста нежелателен образец по какъв начин могат да се ръководят естествени запаси. Не бива обаче да взимаме образец от Норвегия, те са морално разложени педофили и mother*****. Нищо че интернет е безусловно наводнен с съветски нецензурен уеб сайтове на тематика инцест.

Русия мъчно може да откри някакво рационално пояснение за какво Норвегия е неприятна. Щом всичко е наред, значи моралът е развален.

Русия води тази война най-вече за вътрешна консумация и в жанра " Браним Русия ". Но в случай че тя се прихване на почвата на нелепостта на някоя друга територия, още по-добре. Пък и друго си е, когато браним Русия, да браним и някой различен славянски или псевдославянски народ.

И по този начин, НАТО, Северният полюс, петролната политика и политическата злоба трансформират Норвегия в страна, от която на Кремъл безусловно му се повръща. И Кремъл повръща през нискобюджетната си интернет хибридна уста. А това, което тази уста бълва, залива към този момент и България без българинът да има и най-малката визия за какво, по дяволите, Норвегия.

И родната осведомителна немарливост

Разбира се да виним единствено Русия за всички глупости по адрес на Норвегия не е съществено. Социалните медии по своята природа популяризират подправени вести с невиждана и към момента неовладяема скорост. Те носят сериозна виновност. Провинциалната необщителност на България е фактор за норвежки боязън и смут. Тежките деформации на българската историография също оказват помощ. Пасивната и нечленоразделна българска православна черква ускорява страховете със своята средновековна неначетеност, от която се възползват амбициозни и сладкодумни евангелисти, за които хуленето на Норвегия е също плодотворна почва за ултраконсервативни проповеди. Почти цялостното неявяване на дейна обществена политика в България и предходни хибридни борби са затвърдили отбраната на " това което става в фамилията, остава в фамилията ", теория, съгласно която срамът от фамилният побой е по-неприемлив от самия побой. Много от мненията под тази публикация ще бъдат доказателство за високохранителния органически разтвор, в който пораства планктона на тежкото подозрение към непознатото.

Хибридните акции са мощно опортюнистични, те имат потребност от добра среда и слаба имунна система. Те се популяризират по каналите и посредством тематиките на нелепостта и съществуващите страхове и стандарти. Затова не трябва да мислим, че акцията против Норвегия и разпространяването на заразната ѝ нелепост в България са замислени и планувани някъде в мазетата на Кремъл от А до Я. Не, тази акция е намерила пролуки, липса на национална осведомителна опозиция, фолклорни претекстове, дребни и ниско платени или безвъзмездни истерични фейсбук глашатаи, които разнасят суматоха по съществуващи артерии.

Защо националните държавни медии, които костват на данъкоплатеца 200 милиона лв. на година, мълчат и не вършат нищо, с цел да прочистят хибридните Авгиеви обори, които леят нечувана нечистотия на родна територия, може единствено да се чудим и гадаем. Остава Ванга да ни е на помощ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР