Отнеха на ролята на съвместен домакин на Световното първенство по

...
Отнеха на ролята на съвместен домакин на Световното първенство по
Коментари Харесай

Отнеха домакинството на Беларус на Световното по хокей на лед

Отнеха на ролята на взаимен хазаин на Световното състезание по хокей на лед. Това обявиха от Международната федерация по хокей на лед, представени от БГНЕС.
Бившата руска република трябваше да одобри взаимно с Латвия шампионата през май и юни, само че Международната федерация показа, че решението шампионата бъде изместено от Минск е било " неизбежно…поради проблеми с сигурността и сигурността, които са отвън контрола на ИИХФ “.
 Топ 5 на спортовете, които мъжете гледат Топ 5 на спортовете, които мъжете гледат
Мъжете постоянно са били водачи по зрителски интерес щом се отнася за спорт и това не е нещо ново. Още в детството се срещаме със спор...
Беларус е разтърсвана от митинги против държавния водач Александър Лукашенко и 26-годишното му ръководство, откакто на последните избори през август той завоюва и остана на президентския пост. Политическият му конкурент Светлана Тихановская, която замести брачна половинка си, намиращ се в пандиза, на изборите, дефинира решението на федерацията като " победа “.
Чешкият външен министър Томаш Петричек, гневен критик на това Беларус да одобри Световното, написа в Twitter: „ Демокрация 1, Лукашенко 0 “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР