Отминава ли времето на инфлуенсърите и залязват ли Александра и

...
Отминава ли времето на инфлуенсърите и залязват ли Александра и
Коментари Харесай

Залязват ли Петканови?


Отминава ли времето на инфлуенсърите и залязват ли Александра и Даниел Петканови? Това се питат почитателите им в обществените мрежи. Двамата все по-рядко могат да бъдат видени да популяризират артикули в обществените мрежи. Ако преди година младото семейство ни заливаше с оферти и хвалебствия за всевъзможни продукти, то през днешния ден в профилите им виждаме реклами най-вече на състезателен бранд, с който имат годишни контракти за избран брой изявления против възнаграждение. Разбира се, Александра печели добре от реклами за чужбина, където е много търсена, само че като че ли славата ѝ у нас последователно отминава, видя " Уикенд “.

Дали Лудия кореспондент и брачната половинка му осъзнават това и съзнателно целят да се шуми към тях, като се чудят в какъв скандал да се забъркат. Първо беше драмата, че сякаш се развеждат, след това Даниел снима по пошъл метод интимните елементи на жена си в Доминикана, а последната има " гениална концепция “ бе едновременното рязане на носовете им в турска клиника.

И двамата са известни с това, че са известни. Нито имат професионална кариера, съдействала за развиването на обществото, нито устойчиво занятие и обучение. У нас огромна част от инфлуенсърите и блогърите живеят с чувството, че светът се върти към тях и стотици хора няма да заспят, в случай че не схванат с какъв брой захар си пият кафето и в каква чаша.

Сякаш хората се измориха от наличието им и към този момент вместо да имат онлайн въздействие, те по-скоро нервират и не те изкушават да си купиш рекламирания артикул. Явно компаниите и марките са на същото мнение, тъй като насочат все по-малко оферти към Алекс и Дани.

Красавицата бе измежду най-търсените онлайн търговци на въздействие, само че като че ли към този момент родните марки залагат на не толкоз изтъркани инфуенсъри, които от горната страна на всичко са по-евтини. Източници на " Уикенд “ издадоха, че доста малко компании са съгласни да дават по 2000 лв. за обява, колкото взима моделката, с цел да предложи даден артикул. В профила ѝ в инстаграм осезаемо се вижда, че " мама модел “ популяризира все по-малко неща. Самата тя се оправда, че прекарва все по-малко време в обществените мрежи, тъй като ѝ е сучно, очевидно е не запомнила, че тъкмо с помощта на тях съумя да си купи огромен апартамент в центъра на София.

Красавицата от Благоевград и обичаният ѝ се изпокараха с всичките си известни другари точно поради пари. Първо завърши дружбата им с Теа Минкова и Наум Шопов, като даже закриха общата си компания, която бяха записали дружно. Причината е, че Александра и Даниел не сортират и популяризират съвсем всичко, което им предложат, без значение от качеството и дали им харесва. Теа и Наум Шопов постоянно споделят, че имат правила и не биха промотирали неща, които самите те не харесват и не употребяват в всекидневието си. Двамата настояват, че отхвърлят много реклами. Семейството на Лудия кореспондент обаче очевидно няма сходни угризения. Противозачатъчните лекарства са единствената група от продукти, които Петканови сигурно отхвърлят да популяризират, само че всичко друго са съгласни, несъмнено, против стабилен хонорар.

От там са пристигнали и различията в двете известни двойки. Петканови били съгласни да промотират всичко, стига да е добре платено, а Теа и Наум подбирали нещата, които да показват и хвалят. Така общата им компания спря да съществува единствено 3-4 месеца след старта. После се сдушиха с инструктора и риалити звезда Сами Хосни. Там дружбата им изкара малко по-дълго, само че също завърши за по-малко от година. Алекс и Даниел считали, че вършат Сами прочут, а те нямат облага от това. Така небрежно се разприятелиха и всеки си продължи по своя път.

В най-силния си интервал Александра Петканова всеки ден популяризираше най-малко по 4 продукта, което прави по 8 бона дневно и по над 200 000 на месец. И за към година събра парите за прословутия апартамент, който си купиха. Половинката ѝ, Даниел Петканов, изкарва много по-малко от Александра. От там идват и част от търканията им, тъй като меркантилната Алекс непрекъснато го юрка да приема повече реклами и да си подвига цената. Жената на Лудия кореспондент го нахъсва да тренира, да има тяло на мачо, да си прави разкрасителни процедури, както и да си отреже носа и да си оправи брадичката. Именно моделката стои в основата на трансформациите на приятеля на починалия Милен Цветков. Вместо позитивен резултат, все по-често Даниел става за смях с измененията по лицето и тялото си. Последно той махна дребната гърбица от носа си в турска клиника и от няколко месеца се хвали с новия си нос. Феновете му са безапелационни, че се е трансформирал в копие на артиста Джон Крайър, който взе участие в хитовия комедиен сериал " Двама мъже и половина “ в ролята на Алън Харпър. Повечето мнения след корекцията бяха от иронични до искрено подигравателни.

При брачната половинка му смяната не е толкоз огромна и почитателите ѝ като че ли привикнаха с новия ѝ външен тип. " Имаше една отрицателна вълна от реакции, за която бяхме готови “, изясни неотдавна Петканова по отношение на пластичната интервенция на носа, на която се подложиха тя и Даниел. Въпреки корекциите, профилите на двамата към този момент не преливат от реклами и са с над 50% по-малко от най-силния им интервал, преди излагациите с развода, голотиите и пластичните интервенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР