Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не

...
Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не
Коментари Харесай

Каракачанов: ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои войната

Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не е обявила дефинитивни данни, само че прогнозата е, че Вътрешна македонска революционна организация няма да има посланичество в 45-ия парламент. Това написа водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Благодаря на всички, които гласоподаваха. Благодаря на всички, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация. Благодаря, че и за Вас „ България е над всичко “ и водещo в решенията Ви и преди всичко е националният интерес. Искам да подсигурявам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за Вътрешна македонска революционна организация, че ние няма да Ви предадем.

Дори отвън Народното събрание Вътрешна македонска революционна организация с всички сили ще отстоява ползите Ви, за които работихме и последните четири години – приходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – тъй като там компромис на никаква цена не трябва да има!
Горе главите, другари! Не бива да унивате! Вътрешна македонска революционна организация не завоюва тази борба, само че занапред следва " войната " – а тя е за най-ценното – Българи ", написа още той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР