Отменените пратки трябваше да доставят във Владивосток дрехи и обувки

...
Отменените пратки трябваше да доставят във Владивосток дрехи и обувки
Коментари Харесай

Най-голямата китайска логистична компания спря доставките за Русия

Отменените колета трябваше да доставят във Владивосток облекла и обувки от складовете в Шанхай и Шенжен. Като причина за отхвърли се показват глобите, наложени на Русия, оповестява Telegram-каналът Baza, базирайки се на съветски вносители.

Представителите на OOCL обясниха, че няма да одобряват артикули от снабдители на съветски компании, нито имат намерение да ги товарят в контейнери и да ги трансферират на трета страна-превозвач. OOCL Logistics е благосъстоятелност на Orient Overseas, една от най-големите логистични компании с контейнери в света със седалище в Хонг Конг.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че западните страни са засилили натиска върху страни, които не са се включили към глобите против Русия.

„ Не е вест, че страните от груповия Запад, отпред със Съединени американски щати, оказват отявлен недодялан напън върху редица страни, които не се причисляват към противозаконните ограничавания, наложени на страната ни. Самите страни ни го споделят. За страдание, им се постанова да се сблъскват с подобен напън “, сподели Песков...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР