Отмъстителите: Краят разби сърцата на много фенове, които не бяха

...
Отмъстителите: Краят разби сърцата на много фенове, които не бяха
Коментари Харесай

Новият герой във филма за Черната вдовица

" Отмъстителите: Краят " разруши сърцата на доста почитатели, които не бяха подготвени да се разделят с обичани герои като Железният човек и Черната вдовица.

Добавят подиуми към " Отмъстителите: Краят "

Добър маркетингов ход

Добрата новината е, че Marvel ни готвят един куп нови филми, които сме сигурни, че няма да ни разочароват. Един от тях е първият независим филм за Черната вдовица.

Снимките сега текат и всичко към продукцията се пази в загадка и знаем единствено, че присъединяване ще вземат Скарлет Йохансон , Флорънс Пю и Дейвид Харбър .

До този миг нямаше никаква изясненост към героите на Пю и Харбър. Няколко фотоси от снимачната площадка на кино лентата за Черната вдовица обаче ни разкриват каква ще бъде ролята на звездата от " Семейни кютеци " Флорънс Пю.

black widow (2020) set photos pic.twitter.com/ckgiPk1tkc
— best of widows (@bestofwidows) 22 юни 2019 година
На една от фотосите виждаме два сандъка, в който се придвижват костюмите и реквизитите на актьорите. Интересни обаче са надписи върху тях. На единия написа Наташа, а на другия Йелена.

Първият е ясно, че принадлежи на Наташа Романоф, по-известна като Черната вдовица. Йелена обаче е изцяло нов облик за киновселената на Marvel. От Digital Spy считат, че това може да бъде съветският разузнавач Йелена Белова , която се появява за първи път в комиксите през 1999 година
 Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Черната вдовица и кое е новото попълнение във кино лентата
Кое е новото попълнение във кино лентата за Черната вдовица

Не сме сигурни, че новината е добра

Интересното е, че тя е зложелател на Наташа и е свързвана както със ЩИТ, по този начин и с Хидра. Сайтът се уповава и на другите изтекли фотоси, че точно Флорънс Пю ще влезе в ролята на Йелена. Разбира се, ще чакаме публично удостоверение за това, само че до този миг ни сграбчиха интереса.

Не е ясна нито премиерната дата, нито заглавието на кино лентата за Черната вдовица, само че го чакаме през 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР