Отложеният от първата половина на сезона в Серия "А" мач

...
Отложеният от първата половина на сезона в Серия "А" мач
Коментари Харесай

Официализираха датата на мача Ювентус-Наполи

Отложеният от първата половина на сезона в Серия "А " мач сред Ювентус и Наполи ще се играе на 17 март, оповестиха публично от Lega Serie A. Срещата на "Алианц Стейдиъм " трябваше да се организира на 4 октомври, само че не се състоя поради проблемите, които по това време имаха неаполитанците със инфектирани с ковид играчи.

Тогава на "партенопеите " не им бе разрешено да пътуват за Торино за мача поради два позитивни теста за COVID-19 на футболисти на отбора и в началото "адзурите " бяха осъдени за неявяването си със служебна загуба с 0:3 и лишаване на точка от актива им. След обжалване на това решение, то в последна сметка бе анулирано и стана ясно, че ще се търси дата за изиграването на дуела. Сега към този момент тази дата е ясна - 17 март (сряда), а началният час е 18,45 (местно време).

Двата отбора към този момент два пъти премериха силите си от началото на 2021 година. На 20 януари Старата госпожа надви над Наполи с 2:0 в мача за Суперкупата на Италия, а на 13 февруари момчетата на Дженаро Гатузо си отмъстиха на водения от Андреа Пирло отбор с победа с 1:0 вкъщи в турнирна среща.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР