Отложеният от първата половина на сезина в Серия А мач

...
Отложеният от първата половина на сезина в Серия А мач
Коментари Харесай

Обявиха официално датата на Ювентус - Наполи

Отложеният от първата половина на сезина в Серия " А " мач сред и ще се играе на 17 март, оповестиха публично от Lega Serie A. Срещата на " " трябваше да се организира на 4 октомври, само че не се състоя поради проблемите, които това по това време имаха неаполитанците с със инфектирани с ковид играчи.
. will be played on March Wednesday 17th at 6:45 PM
— Lega Serie A (@SerieA_EN) Тогава на " партенопеите " не им бе разрешен да пътуват за за мача поради два позитивни теста за COVID-19 на футболисти на отбора и в началото " адзурите " бяха осъдени за неявяването си със служебна загуба с 0:3 и лишаване на точка от актива им. След обжалване на това решение, то в последна сметка бе анулирано и стана ясно, че ще се търси дата за изиграването на дуела. Сега към този момент тази дата е ясна - 17 март (сряда), а началният час е 18,45 (местно време).

Двата отбора към този момент два пъти премериха силите си от началото на 2021 година. На 20 януари Старата госпожа надви над Наполи с 2:0 в мача за Суперкупата на Италия, а на 13 февруари момчетата на си отмъстиха на водения от отбор с победа с 1:0 вкъщи в турнирна среща.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР