Отложеният мач от последния 42-и кръг на Сегунда дивисион между

...
Отложеният мач от последния 42-и кръг на Сегунда дивисион между
Коментари Харесай

Изпадналият Ла Коруня игра честно и разплака Фуенлабрада

Отложеният мач от последния 42-и кръг на Сегунда дивисион сред Депортиво Ла Коруня и Фуенлабрада най-сетне се изигра, а домакините реализираха изненадваща победа с 2:1 и попречиха на противника си да се класира за плейофите за промоция в Ла Лига.

Двата отбора трябваше да се срещнат на " Риасор " на 20 юни, само че дуелът беше отсрочен поради, откакто няколко футболисти на Фуенлабрада дадоха позитивни проби за COVID-19. Последваха голям брой кавги и напрежение сред клубовете и федерацията, само че мачът беше плануван за нова дата, а Фуенлабрада се нуждаеше от победа, с цел да изпревари Елче и да се пребори за заветното 6-о място.

За Ла Коруня мачът не беше значим, тъй като галисийци към този момент бяха изпаднали. Те получиха ранен гол, дело на Пате Сис, само че в 84-ата минута Клаудио Бовю изравни, а в добавеното време още веднъж той осъществя дузпа и постави точка на разногласието.

Фуенлабрада остана на 7-о място, а последната свободна квота за Ла Лига ще си оспорват Сарагоса, Алмерия, Жирона и Елче. Директна промоция заслужиха Уеска и Кадис.
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Сегунда дивисион 42 кръг, петък 7 август  Депортиво 2:1краен резулат Фуенлабрада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР