Отличията получиха личности и институции, положили усилия за намаляването на

...
Отличията получиха личности и институции, положили усилия за намаляването на
Коментари Харесай

Асоциация Пътна безопасност връчи годишните си награди

Отличията получиха персони и институции, положили старания за намаляването на жертвите по пътищата. Специалната премия беше връчена от представител на Българска национална телевизия. Националната телевизия е главен уредник на акция " Спри, детето резервира ".


Кметове, учебни шефове, представители на полицията и други институции получиха оценки за работата си по възстановяване на пътната сигурност.
Николай Иванов - ръководител на УС на Българската асоциация " Пътна сигурност ": Ако всички ние съблюдаваме разпоредбите и бъдем по-добри, това е единственият път, по който ще понижим жертвите.
Почетна грамота на Българска национална телевизия получи Николай Николов. Кампанията " Спри, детето резервира " е реалност от 2012 година От тогава са актуализирани над 120 пешеходни пътеки и построени специфични площадки, където деца се образоват на безвредно държание на пътя.

Симеон Симов - секретар на Съвета по сигурност на придвижването на децата към Столична община: Да научат главните и най-важни правила на пътното придвижване и да усетят риска и заплахите, които ги дебнат, когато са на пътя.
Един от огромните поддръжници на акцията " Спри, детето резервира " е художникът Иван Яхнаджиев, който непринудено работи с децата.

Иван Яхнаджиев - художник: Когато детето комбинира цветовете, формите, то възпитава в себе си едно възприятие за отговорност и самозапазване.
По време на събитието Министерство на вътрешните работи още веднъж подчертава върху амбициозната си цел - да понижи жертвите от произшествия с 50%.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР