Отличието се връчва на козметичния бранд поради факта, че обществеността

...
Отличието се връчва на козметичния бранд поради факта, че обществеността
Коментари Харесай

REFAN – почетен председател на церемония на българския културен и научен елит

Отличието се връчва на козметичния бранд заради обстоятелството, че обществеността прави оценка високо достиженията в Иновативността на REFAN, в налагането на преимуществата на модерни модели в българския бизнес за изпреварващо развиване на бранша и за одобряване на националния разцвет

Лидерите на научната и културната интелигенция, обединени в Клуба на българския културен и теоретичен хайлайф, на специфична гала направиха публично заявление, че през идващата 2018 година ще работят под мотото “Аплодисменти за България”.

Тържеството бе отдадено на съответни достижения на учените от Българска академия на науките, на Съюза на учените в България, на българските университети и на културните институции, заслужили най-вече публично самопризнание за достиженията си. То се състоя в залата на Нов спектакъл в НДК.

На церемонията, под почетното председателство на REFAN, от Съвета на Европейската научна и културна общественост и Клуба на българския културен и теоретичен хайлайф връчиха Златни оценки на авторитетни представители на българската интелигенция.

Номинациите за оценките се вършат от 180 известни български учени и създатели с интернационално самопризнание, които към този момент имат Златни оценки. На базата на тяхното гласоподаване, шефът на REFAN Ангел Попов получи оценката за ПОЧЕТЕН ПОСЛАНИК на новаторския бизнес дружно със ЗЛАТНА МОНЕТА. Призът бе връчен от режисьора в Българска национална телевизия Боян Даскалов. ЗЛАТНАТА МОНЕТА е направена в Монетния двор на България и има двустранно златно покритие. На лицевата страна е изобразена отворената книга - знак на напредъка, а на противоположната са подредени красивите букви на Глаголицата.



Представителката на REFAN Велина Евтимова връчи премията за просвета на журналистката и писателка Ирина Александрова. Сред отличените бяха още

шефът на Музикалния спектакъл "Стефан Македонски " - Марияна Арсенова и журналистът в Българска национална телевизия Георги Любенов….

Акцент в тържественото награждаване бе и специфичния театър на отбор “Средец”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР