Отличената с множество награди датска марка PanzerGlass™ представи своите оригинални

...
Отличената с множество награди датска марка PanzerGlass™ представи своите оригинални
Коментари Харесай

Стъклените протектори на PanzerGlass ще работят със свръхчувствителния сензор за пръстов отпечатък на серията Samsung Galaxy S22

Отличената с голям брой награди датска марка PanzerGlass ™ показа своите истински стъклени протектори за Samsung GalaxyS22

Само ден след формалното показване на най-новия и дълго чакан флагман SamsungGalaxyS22, PanzerGlass , водещият международен бранд за протектори, пуска извънредно създадени,и тествани върху трита модела от серията GalaxyS22, стъклени протектори и кейсове – цялостна отбрана за най-новото украшение в сбирката на Samsung!



Датският бранд PanzerGlass набира известност у нас през последните години, а продуктите им са със международно прието качество. Известни са най-много със здравината на своите протектори за екрани, разработвани за най-популярните марки смарт телефони, само че и със супер качествените си материали, с които подсигуряват устойчивост, продължителна отбрана и щадящо за природата произвеждане. За разлика от множеството марки на пазара, PanzerGlass стъклата се слагат елементарно върху екрана и, въпреки че са съвсем незабележими, са мощно устойчиви на удари и драскотини – марката потвърждава и управлява това със серия от проби – стартиране от високи кранове, удари с чук (drop/hammertests), след които истинското стъкло на телефона остава непокътнато. Такъв е и новият протектор в серията на PanzerGlass- Ultraforce 1. Специалното, което отличава Ultraforce 1, е разпознаването на пръстовия отпечатък през протектора за екрана – решение, с което екипът на PanzerGlass подсигурява на Samsungпотребителите, че смарт телефонът ще работи с цялостния си капацитет даже и с протектор, без съществуването му да въздейства на силата на допиране.



„ Цел номер едно при закупуването на протектор за екран е отбраната. Знаем също, че измежду най-търсените качества на протектора са резистентност при удар и отбрана от надраскване. Но при новите смарт телефони от серията SamsungGalaxyS22 разширихме границите на отбрана, като въведохме екранни протектори, утвърдени от Samsung, с бързо и тъкмо различаване на пръстовия отпечатък. Освен това в портфолиото си включваме и калъфи, направени от биоразградими материали “, споделя Майкъл Бронд, вицепрезидент „ Маркетинг “.

Протекторът Ultraforce 1 се състои от впечатляващите пет пласта - олеофобнопокритие, което отблъсква мазнините и мръсотията от екрана и не му разрешава да се замърси, закалено стъкло, оптически транспарантно и силиконово лепило, което разрешава на протектора да е еластичен и термоустойчив. Ultraforce 1 разполага и с така наречен anti-shatterпокритие, което защищава от порязване при положение на строшаване на защитното стъкло.

Към новите артикули за SamsungGalaxyS22 от PanzerGlass пускат на пазара и два кейса с грациозен, изчистен дизайн, съвместими с безжично зареждане. Твърдият SmokeyBlackосигурява двойна отбрана, с помощта на по този начин наречения„ military “стандарт – създаден е по този начин, че да пази телефона и в най-тежките условия. SmokeyBlack е антибактериален с рамка от TPU материал (термопластичен полиуретан) и поликарбонат, който укрепва краищата и всмуква шокът при рухване.

 



Вторият кейс в портфолиото на PanzerGlass е биоразградим, създаден от 100% рециклируема пластмаса. Удобен и ултратънък дизайн, който защищава телефона от драскотини, прахуляк и вдлъбнатини.

PanzerGlass работи за отбрана, както на екраните, по този начин и на планетата. Като световен бизнес имаме вяра, че носим отговорност и сме длъжни да търсим устойчиви решения във всичко, което вършим. Това е дълго пътешестване, в което, мисля, вършим някои обилни стъпки – виждаме, че потребителите също желаят да пътуват с нас. “ – добавя Майкъл Бронд.

Протекторите и кейсовете на марката поръчайте  в партньорската мрежа на PanzerGlass :,,,,, на цени от 59.90 лв. (за протектор) и 29.90 лв. (за кейс).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР