Отличаващ се дизайн, безкомпромисна производителност и революционна камера – това

...
Отличаващ се дизайн, безкомпромисна производителност и революционна камера – това
Коментари Харесай

За перфектни снимки вземете Huawei Mate 50 Pro от A1

Отличаващ се дизайн, безкомпромисна продуктивност и революционна камера – това предлага на потребителите новият Huawei Mate 50 Pro. Флагманският смарт телефон към този момент се предлага на предварителна продажба от A1, като първите, които създадат поръчка, ще получат и смарт часовник от висок клас.

Huawei Mate 50 Pro е със мощен акцент върху мултимедията и изключително – върху мобилната снимка. Неговата 50-мегапикселова XMAGE камера е с първата в света 10-степенна механична бленда. Чрез нея потребителите могат гладко да настроят диафрагмата от най-отворено състояние с F1.4 – подобаваща за уединяване на заснемания обект от заобикалящия го декор или за снимане при по-ниска осветеност, до F4.0, която подсигурява равномерна заостреност на фрагмента, по-малко цветови изкривявания и по-плавно придвижване при снимането на видео.

Налични са лазерен автофокус и оптична стабилизация. С тях разполага и телефото модулът, който предлага еквивалентно фокусно разстояние от 90 мм – идеално за портрети. 13-мегапикселовата ултраширокоъгълна камера също има автофокус и по този начин с нея могат да се вършат атрактивни макро фотоси. Обективите са вплетени и в разпознаваемия Mate дизайн.

Селфитата побират всички искащи да се включат с 18-милиметров (екв.) обектив и 13 мегапиксела, а сигурността на Huawei Mate 50 Pro е обезпечена от 3D TOF биометричния датчик, който се намира до предната камера.



Гледането на фотоси и 4K видеа е наслаждение на 6,74-инчовия закривен OLED екран. „ Сърцето “ на смарт телефона е процесорът Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G, смесен с 8 GB оперативна памет. Интерфейсът е EMUI 13 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.

Батерията е 4700 mAh, като поддържа 66W бързо зареждане с кабел и до 50W безжично.

Huawei Mate 50 Pro ще се предлага за предварителна поръчка от A1 от 24 октомври до 6 ноември на цена от 85,99 лева на месец или 1 789,99 лева в брой с проект Unlimited Ultra.

Първите 20 клиенти, които го изберат, ще получат като бонус смарт часовник Huawei Watch GT3 с черна каишка.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР