Откритият снощи вързан за дърво и изоставен в безпомощно състояние

...
Откритият снощи вързан за дърво и изоставен в безпомощно състояние
Коментари Харесай

Вързаният за дърво под Бузлуджа Стефан Бангото - жертва на отмъщение

Откритият нощес вързан за дърво и зарязан в безпомощно положение по пътя към мъж е в сериозно положение. Това оповестиха източници от болничното заведение, в която е настанен потърпевшият, оповестява казанлъшката " Прес ТВ ".

Вързаният за дървото се споделя Стефан, по прякор Бангото и е от Казанлък. Той е открит полумъртъв с голям брой прободни рани и следи от побой през вчерашния ден малко след 17:00 часа от инцидентно преминаващ. Бил оплетен към ствола на крайпътно дърво с тиксо, прокиснал е по този начин часове наред при минусови температури.

Според осведомени Бангото е работел като преносвач и живеел в крайния казанлъшки квартал “Кармен “. Той е добре прочут на полицията и е с дебело престъпно досие. Бил нападателен по манталитет, предизвиквал спорове и побои, постоянно заплашвал с нож, споделят осведомени.
свързани новини32149преди 17 часа
Първоначалната версия за бруталната подигравка е, че наказването му било наложено от брата на мъж, на който Стефан Бангото нанесъл побой преди няколко дни. Двамата били съкварталци.

Причина за това да бъде прикрепен за дървото за наставление на втория завой на път за върха, съгласно чудесно осведомени, е следващ побой, нанесен от Бангото върху негов съкварталец. Пострадалият се жалвал на брат си, а той от своя страна решил да отмъсти, похитил Бангото и с цел да го накаже първо го пребил, намушкал неведнъж с изострен предмет и след това го вързал за дървото на втория завой на път за върха и го изоставил.

Тази нощ в кв. “Кармен “ е бил намушкан с нож и 24-годишен мъж, който е откаран е в Спешния център. Предполага се, че сред двата случая има връзка, криминалисти обясняват обстановката. Все още няма обвинен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР