Откриха възстановения войнишки Паметник на загиналите воини за свободата на

...
Откриха възстановения войнишки Паметник на загиналите воини за свободата на
Коментари Харесай

Откриха възстановения войнишки Паметник на загиналите воини за свободата на България в Казанлък

Откриха възобновения войнишки Паметник на починалите воини за свободата на България в Казанлъ к, оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата.



" Независимо от превратностите на времето ние нямаме право да се отхвърляме от нашите идеали, от идеалите, поради които са умирали нашите национални герои ".
Това сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов през днешния ден на откриването на възобновения войнишки Паметник на починалите воини за свободата на България в Казанлък .
 


„ Нека бъдем на първо място българи и дружно с Божията помощ и нашата воля да изпълним вечно идеала на нашите предшественици
- мощна, просперираща България, в която жителите живеят с достолепие и в мир “, съобщи той.

Министър Каракачанов прикани на този празник българското общество да се сплоти в името на идеалите, изписани в страниците на славната българска история с кръвта на хиляди герои.
 

В навечерието на 3 март жителите и гостите на Казанлък се преклониха пред паметта на героите, дали живота си за свободата на Родината. Почетна рота от 61-а Стрямска механизирана бригада взе участие в формалната гала по издигане на националния байрак на Република България.
 


Тържествата във връзка 142-ата годишнина от освобождението на България приключиха с тържествена инспекция (заря) с присъединяване на военнослужещи от Сухопътните войски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР