Откриха начин как по-бързо да се стигне до морето въпреки

...
Откриха начин как по-бързо да се стигне до морето въпреки
Коментари Харесай

Откриха как по-бързо да стигнем до морето! Шофьори: Зарежете GPS-а!

 Откриха метод по какъв начин по-бързо да се стигне до морето макар продължаващите ремонтни действия по автомагистрала " Тракия ", видя Varna24.bg . Ето какво написа консуматор в обществената мрежа Facebook, а дали е прав - преценете сами:

" Пак да припомня на всички... Не разбирам, за какво толкоз малко употребяват този обход, само че той се минава за тъкмо 40 минути - толкоз, едвам изминете 5 километра от Стара Загора до Ракитница.

Пътят Димитровград - Стара Загора не е затворен. Има ремонт на основния път в Димитровград, само че се заобикаля през кв. " Изток " - има жълти указателни табели, за които би трябвало да следите. Навигацията (както и Waze) бърка и препраща през село Брод, само че я игнорирайте и си минавайте умерено от там ".

Част от окментарите под обявата:

- Пътя го минахме за 45 минути, от слизането от " Тракия " до качването назад. Вярно се обикаля, само че най-малко не се виси в запушване

- Постоянно употребявам този обход и табелите са си напълно на място... не знам за какво се бъркате

- Прави ми усещане, че все по-масово никой не обръща внимание на указателни табели, а всеобщо се разчита на " настоящата " информация на GPS-а. Хора, и без мобилна техника може! Че е и по-лесно дори! Грамотни сте, четете!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР