Откриха 9 афганистанци в хладилно ремарке на товарен автомобил на

...
Откриха 9 афганистанци в хладилно ремарке на товарен автомобил на
Коментари Харесай

Откриха 9 афганистанци в хладилно ремарке на камион на паркинг до Видин

Откриха 9 афганистанци в хладилно ремарке на товарен автомобил на паркинг до Видин, оповестяват от регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
На 2 юни в 23.45 ч. на тел.112 постъпил сигнал от чиновник на паркинга на крайпътен комплекс наоколо до регионалния град за това, че полски водач чул тракане в хладилното ремарке на управлявания от него товарен автомобил. На място пристигнали екипи на полицията.
Пломбата на транспортното средство била счупена, а в хладилното ремарке измежду сандъци с дини били открити чужденците – седем мъже, жена и момче. Те споделили на полицията, че са от Афганистан. Няколко души споделили, че не се усещат добре от престоя в хладилното ремарке. На трима била оказана здравна помощ в МБАЛ „ Св.Петка “. Няма заплаха за живота им.
Групата е съпроводена до районното ръководство. Мъжете и дамата са арестувани за период до 24 часа за определяне на самоличността им, а на 16-годишното момче е предоставена полицейска протекция за 48 часа. Оперативна група е направила оглед на товарната комбинация. Случаят е докладван в прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР