Откриха 32-годишната Биляна Спасова, която беше в неизвестност в Атина

...
Откриха 32-годишната Биляна Спасова, която беше в неизвестност в Атина
Коментари Харесай

Издирваната Биляна Спасова е открита в психиатрична клиника в Атина

Откриха 32-годишната Биляна Спасова, която беше в неопределеност в Атина от 3 август. Тя е открита в психиатрична клиника, а съгласно органите на реда това е способ на трафикантите да се отървават от жертвите си, когато казусът стане прочут.

Над два часа майката на момичето чакаше да я позволен да я види и да разбере повече за положението й. След визитата в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че най-малко е открита. Здравословно обаче по никакъв начин не е добре и е извънредно уплашена, оповестява „ Труд “.

Според известните обстоятелства до момента тази заран от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е открита. Според лекарите положението й не е положително.

Твърди се, че по този начин трафикантите се отървават от жертвите си, когато казусът стане прочут и се разтръби по медиите, просто изоставят дамите в психиатрични клиники.

Биляна е пристигнала в Атина, с цел да си възобнови административни документи и е посетила ортодонт, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка ѝ са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят в този момент да довърши процедурата.

Поради това, че е краткотрайно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, с цел да е покрай нужните институции. По време на престоя си в хотела се срещнала с юноша, който е чужденец. Предполага се, че точно той стои зад изнасилването и отвличането й.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР