Открай време автомобилите на Subaru са символ на престиж, надеждност

...
Открай време автомобилите на Subaru са символ на престиж, надеждност
Коментари Харесай

Subaru за всяко приключение

Открай време колите на Subaru са знак на авторитет, надеждност и безвредни завършения. Елегантни, просторни и практични, те се вписват освен в забързаното ежедневие на градския трафик, само че са подготвени да ви отведат там, където асфалтът свършва, като съберат на борда си всичко, което обичате – фамилията, приятелите, домашните любимци, че и оборудването за занимания навън – от сърф и лов на риба, до колоездене или пикник измежду природата. Всеки автомобил Subaru се познава по два съществени признака – задвижване 4х4 и боксеров мотор. Това остава непроменено в историята на марката, само че технологиите се развиват шеметно и по тази причина ще отбележим в резюме какви са новите трендове в моделната гама.

Да нагазиш самоуверено по неутъпкани пътеки със Symmetrical AWD 

Системата на Subaru за задвижване на всички колела - Symmetrical AWD разпределя мощността към всички колела за по-добро сцепление на мокри и хлъзгави пътища. Оформена в хоризонтално симетрична низина тя обезпечава невисок център на тежестта и добър баланс за безвредно и устойчиво шофиране. 

Боксер мотор – технология с половин век история, а в този момент – и e-BOXER!

Боксер моторът или хоризонтално разположеният мотор е настройка на мотора, при която буталата му се движат едно против друго в хоризонтална посока. Subaru създава извънредно мотора SUBARU BOXER в продължение на повече от 50 години, поради многочислените му преимущества пред останалите типове мотори, осигурявайки продължителност и надеждно показване на своите коли. Нейната най-съвременна версия е въплътена в системата SUBARU e-BOXER, съчетаваща бензинов мотор и електрически мотор за спортно, безшумно, удобно и икономично шофиране.

За да те виждам по-добре - EyeSight

Авангардната система на Subaru за подкрепяне на ръководството е като втори чифт очи на пътя. Използва две стерео камери, улавящи триизмерни цветни изображения с чудесно качество на различаване, близо до човешкото око. Използвайки картина от двете камери за тъкмо установяване на формата, скоростта и дистанцията, тя освен открива коли, само че и мотоциклети, колела и пешеходци. Когато откри евентуална заплаха, предизвестява лидера и даже задейства спирачките при нужда. 

Да нагазиш в дълбокия сняг с X-MODE 

Насладете се на същинския капацитет на Subaru с усъвършенстваната технология X-MODE. Изберете режим [SNOW/DIRT] за хлъзгави повърхности, покрити със сняг, пръст или трошляк, а [D.SNOW/MUD] - за изключително подли пътища като бездънен сняг или тиня. Вместо да се изключва при увеличение на скоростта, усъвършенстваната система поддържа определения от вас режим в подготвеност, с цел да го възвърне автоматизирано, откакто се върнете към по-ниски скорости.

8 години гаранция

Технологиите обаче не са нищо без човешката грижа и отговорност. В това отношение Subaru е пионер. Още от март тази година за първи път на автомобилния пазар бе въведена удължена гаранция от 8 години „ ризница до ризница “ с безграничен пробег. Кой различен може да се похвали с такава? Наречена е SUBARUSAFE8 и е директно обвързвана с номера на шасито, което автоматизирано значи, че е годна и при положение на прекачване на собствеността.



Subaru Forester е идеалният сателит за всяко премеждие към този момент 25 години. Новото му потомство изкушава с оборудването 4DVENTURE за феновете на дейностите навън



С Outback ще откриете същинското наслаждение от шофирането на хубав и стабилен автомобил, който свободно ви води на всички места удобно и умерено. Самонивелиращите се LED фарове ви разрешават да имате отлична видимост нощем и да бъдете елементарно забележими денем



SUBARU XV изкушава с градски жанр и състезателен темперамент. Обновената версия на модела получи редица усъвършенствания



Петата генерация на именитата Impreza към този момент е занимателен състезателен хибрид! 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР