Откраднаха телефона с информацията за любовниците на фолкпевеца Орхан Мурад.  Информацията,

...
Откраднаха телефона с информацията за любовниците на фолкпевеца Орхан Мурад. 
Информацията,
Коментари Харесай

Задигнаха телефон с контакти и снимки на любовниците на Орхан Мурад

Откраднаха телефона с информацията за любовниците на фолкпевеца Орхан Мурад. Информацията, че мобилният на някогашната му е липсващ, първа пусна в мрежата общата им щерка Сузанита. 

Данни

„ Телефонът на майка ми през вчерашния ден беше откраднат от човек, който има достъп до вътрешните данни “, това показа пред почитателите си в мрежата Сузанита. Тя добави, че прави това известие за да защищити себе си майка си и други пострадали. Щерката на Орхан Мурад предизвести всички да не звънят или да не дават отговор на позвънявания от номера на майка й, да не дават отговор на известия, пратени от нейния фейсбук, инстаграм или тик-ток профил. На няколко пъти екип на „ Телеграф “ се опита да се свърже с номера, само че до привършване на публицистичния брой той остана изключен. 

Минало

Самият Орхан Мурад разяснява напълно сбито пред „ Телеграф “ кражбата на мобилното устройство на някогашната си жена с думите: „ Нищо не знам по случая “. Какви тъкмо данни е имало в апарата не излиза наяве. Припомняме, че преди няколко години, когато се разделиха, Шенай упрекна брачна половинка си, че е
въртял любовници зад тила й, до момента в който тя се е грижела за дъщеря им. Информацията за въпросните изневери, както и снимков материал, най-вероятно някогашната е запазила в мобилния си телефон. Въпреки че неотдавна разгласи, че има нов мъж в живота й, наподобява не може елементарно да не помни предишното с Краля на баладите. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg