Откраднаха дъската на 15-годишната надежда в сноуборда Андреа Коцинова. За

...
Откраднаха дъската на 15-годишната надежда в сноуборда Андреа Коцинова. За
Коментари Харесай

За секунди: Откраднаха сноуборда на състезателката в снежния спорт Андреа Коцинова


Откраднаха дъската на 15-годишната вяра в сноуборда Андреа Коцинова. За часове редица известни българи молиха в обществените мрежи бордът да бъде върнат на момичето.

За секунди - по този начин разказва кражбата Андреа.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Докато си закопчавах обувките, слагах си ръкавиците и каската и когато се изправих да погледна да го взема, той не беше там “, описа състезателката.

Сноубордът е направен съгласно растежа и килограмите на 15-годишната спортна вяра. Така на процедура той е мъчно приложим от различен. Този ръб особено е за великански слалом.

Цената варира от 1000 до 2000 лв., изясняват експерти. На черния пазар надали ще коства толкоз.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Бордът с автоматите сега могат да му вземат 100-150 лв., в случай че някой се излъже да го купи “, споделя Николай Коцинов, татко на Андреа.

Апел към крадеца насочи и олимпийската състезателка Александра Жекова.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Изключително неприятна обстановка. Аз се обърнах към обществените мрежи към мои почитатели, другари просто единственият метод, по който можем да помогнем е да следим в случай че инцидентно забележим този сноуборд или сходен подобен, просто да даде сигнал “, споделя Александра Жекова.

На 1 февруари започва зимният сезон, само че поради кражбата, Андреа няма да може да се състезава. Едва след две седмици екипа й ще успее да сглоби ръб за момичето.

„ Благодарение на нейните треньори, Виктор Жеков ще се опита да сглоби, по този начин да се каже, някакъв ръб “, споделя Николай Коцинов.

Подаден е сигнал до контролните органи. А Андреа остава с вярата бордът да се върне още веднъж при нея.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР