Откази за регистрация и затруднена зимна обстановка отложиха насроченото заседание

...
Откази за регистрация и затруднена зимна обстановка отложиха насроченото заседание
Коментари Харесай

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: БСП отложи Националния съвет

Откази за регистрация и затруднена зимна конюнктура отложиха плануваното съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Социалистите трябваше да обсъдят номинации за листите за депутати за идните избори на 2 април и да одобрят съдружната формула за присъединяване във вота.

Според известие на пресцентъра на Българска социалистическа партия отказалите да се записват са го създали за да провалят присъединяване на социалистите в идните избори.

Като други аргументи за отлагането на съвещанието на Националния съвет от пресцентъра на Българска социалистическа партия показват неприятното време в страната, поради което най-отдалечените делегации не съумели да дойдат в точния момент и уговорките по места с договаряния за състава на районните изборни комисии на част от членовете на Народно заседание на Българска социалистическа партия.

Кирил Добрев, който е измежду членовете на по този начин наречената " вътрешна съпротива " в социалистическата партия, е на противоположното мнение.

" Конгресът може да направи всичко. Те, моите сътрудници, които през днешния ден по всички студиа обясняваха, че тая тематика не е настояща, мога да им кажа единствено, че конгресът може да закрие Българска социалистическа партия, има такива функционалности, може и да отнеме пълномощията на Корнелия Нинова да бъде ръководител, тъй че от конгреса може да се чака всичко и да бъдат напрегнат идната седмица ", съобщи Кирил Добрев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР