Отказът на Демократична България да се срещнем за нас означава,

...
Отказът на Демократична България да се срещнем за нас означава,
Коментари Харесай

Нинова: ДБ не искат редовен кабинет и промяна на модела

" Отказът на " Демократична България " да се срещнем за нас значи, че не желаят да има постоянен кабинет и че желаят да отидем на избори. По-лошото е, че не желаят да стартираме смяната на модела, за който хиляди жители стояха по улиците и желаеха тази смяна ".

Това сподели на брифинг в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто от Демократична България обявиха тази заран, че няма да отидат на консултациите за трети мандат.



" С отхвърли да дойдат те отхвърлят да беседваме и за актуализацията на бюджета. С дейностите си рискуват да оставим пенсионерите без преизчислени пенсии, лекари и медици без помощ за Коронавирус рецесията, Министерство на вътрешните работи и Министерството на защитата без помощ за защита на границата, стопанската система без помощ за ограничения и така нататък ", сподели още Нинова.

Според нея очевидно има някакъв разнобой сред „ Демократична България “, тъй като през вчерашния ден един от техните представители разгласи, че ще отидат на консултациите, а през днешния ден – че няма.

„ Утре продължаваме със срещата с „ ИТН “, както е оповестена. От тяхното решение на следващия ден явно ще зависи към този момент по-нататък по какъв начин ще продължим. В четвъртък на общ конгрес ще решим какво да вършим “, сподели Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР