Откакто започна войната в Украйна, предупреждавахме, че този конфликт ще

...
Откакто започна войната в Украйна, предупреждавахме, че този конфликт ще
Коментари Харесай

Костадин Костадинов:Единственият коалиционен партньор, който „Възраждане" може да има, са българските граждани

Откакто стартира войната в Украйна, предупреждавахме, че този спор ще се разрасне и заплахата България да бъде въвлечена в него е огромна. Въпрос на време е спорът сред Русия и Украйна да стане спор сред Русия и Съединени американски щати.

Това сподели ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в предаването „ Неделя 150 " по БНР.

Това е напълно закономерно, поради че поддръжката, която страните от НАТО и Съединени американски щати дават за Украйна, е извънредно огромна, тя се ускорява, счита той.

България е подвластна американска колония без лична политическа воля, съобщи Костадинов.

Референдумите са най-висшата форма на народна власт и такива съгласно него би трябвало да бъдат употребявани, с цел да се реши въпроса дали страната ни да остане или да напусне НАТО и Европейски Съюз. „ Нищо коренно няма в това, както няма нищо коренно и в това да искаш да запазиш личната си валута ", добави Костадинов.

След влизането на страната ни в НАТО и Европейски Съюз Българската войска е била унищожена, а българската стопанска система е понесла милиарди левове от директни загуби и вреди. Той уточни данни от Национален статистически институт, че през 2007 година 40-50% от стоките на българския пазар са били български, а сега те са към 20%. „ България се трансформира в пазар, в суровинен придатък на Европейски Съюз. Ние изнасяме две неща: мозъци, злато, а внасяме отпадък. Това е модел, който убива страната ни с темпове от по 100 000 души на година ", съобщи водачът на „ Възраждане ".

Вариантите за страната ни оттук насетне са два, счита той: „ или възобновление за България, или съсипия и цялостна деградация и изтриване на българската страна ".

Костадинов бе безапелационен, че единственият съдружен сътрудник, който „ Възраждане " може да има, са българските жители.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР