Откакто стана баба, Глория сякаш лети на крилете на щастието.

...
Откакто стана баба, Глория сякаш лети на крилете на щастието.
Коментари Харесай

Глория гушна новородената си внучка и я показа на света (Снимка):

Откакто стана баба, Глория като че ли лети на крилете на щастието. Малката Галина, кръстена на гласовитата си баба, е най-голямата наслада в фамилията на примата на фолка и щерка ѝ Симона. След като през вчерашния ден видяхме фрагменти от приказната погача на мъничето, късно през вчерашния ден Глория публикува и фотография, на която момиченцето се вижда в целия си искра.

Това е първата фотография, която ни демонстрира толкоз добре дъщеричката на Симона Загорова. Милият кадър запечати неповторим миг.

 Глория внучка

„ Добре пристигнало измежду нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с разум и добрина – да носиш постоянно щастието, което правиш от мига, в който пое мирис! Да си здравичка, щастлива, красива, ария да е живота ти и доста да радваш всички нас “, написа гордата баба под фотографията. Припомняме ви, че фолк примата направи погача на дребната си внучка, която навърши 40 дни от своето раждане.

Гордата баба побърза да се похвали със фотоси от женското празненство, което се е провело в дома на русчуклийката в столичния квартал „ Павлово “. Семейството се е доверило на специфична компания, която

да украси дома на изпълнителката в розово, златисто, бяло и доста балони. Не липсваха и фигури на лебеди и цветя, а на огромна стойка за фотоси бе изписано „ Погачата на Галина “ със златни букви.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg